Achizitionarea diverselor produse la mana a doua nu mai este o noutate in zilele noastre fiind de multe ori o alternativa mult mai ieftina si mai eficienta decat achizionarea produselor noi, direct din magazin.

De ce? Raspunsul este simplu. Pentru ca pretul este infinit mai mic si calitatea poate fi chiar mai buna.

De exemplu, este posibil sa achizionezi dintr-un magazin un birou care sa se incadreze in bugetul ales, dar care nu are componente de calitate si mai este posibil ca in acelasi pret sau chiar intr-un pret mult mai mic sa achizionezi un birou din lemn masiv, cu un stil iesit din comun. Este mai probabil ca a doua varianta sa se preteze mai mult asteptarilor tale.

Este important de luat in calcul si aceasta varianta, pentru ca este posibil sa ramai surprins la final.

Daca iti doresti un spatiu de depozitare in propria locuinta care sa fie mai diferit, poti opta pentru vestiare metalice second hand.

Insa apoi vine intrebarea: cum pot sa incorporez intr-un mod placut un vestiar metalic second hand in locuinta mea?

Deoarece un vestiar metalic nu se poate lauda cu un aspect foarte atragator, punctul sau forte fiind contrastul pe care il creeaza, il poti integra cu succes alaturi de alte piese de inspiratie minimalista sau industriala.

De exemplu, daca esti atras de un stil vintage, alege un vestiar metalic alaturi de scaune de atelier, tevi lasate descoperite sau alte piese de mobilier metalic. Daca alegi sa iti decorezi in acest fel camera aleasa, te vei bucura de un aspect care trimite cu gandul la atelierele sau fabricile din anii 50′ – 60′. In acest fel, readuci intr-un fel sau altul din nostalgia acelor vremuri. Incearca sa combini elementele in asa fel incat sa nu fie neplacut vizual si sa primeze functionalitatea.

In care camera s-ar potrivi cel mai bine un vestiar metalic second hand?

Dat fiind faptul ca designul acestor piese de mobilier metalic nu este unul care sa iasa mult in evidenta, acestea se potrivesc de minune in orice parte a casei. Poti alege un vestiar metalic pentru hol, in culori vii, iar daca dispui de spatiul necesar poti opta chiar si pentru un vestiar metalic cu bancuta, precum cele intalnite in salile de fitness sau de sport.

Poti integra un dulap sau vestiar metalic si in bucatarii, unde poti alege un model cu usi din sticla, ideal pentru adapostirea ustensilelor, dar si a condimentelor. Poti alege si electrocasnice cu finisaje din otel inoxidabil, care sa vina in completarea acestui aspect. Nu uita sa alegi si un blat de bucatarie inalt, din granit sau din otel inoxidabil, alaturi de scaune de bar cu design industrial, care vor face deliciul invitatilor.

Poti integra vestiare metalice chiar si in living sau in dormitoare. Fiind utile si aspectuoase, acestea pot inlocui noptierele, comodele pentru televizor sau chiar sifonierele. Iar daca achizitionezi vestiare metalice second hand cu usi din sticla, ai putea sa le folosesti drept vitrine in living, pentru depozitarea cartilor sau a obiectelor de arta.

In zilele noastre sunt mult producatori de astfel de mobilier metalic care se bucura de succes in domeniul design-ului interior. Alte persoane aleg sa restaureze sau recreeze piesele vechi, poate chiar de acum un secol.

Asadar, accentul cade pe functionalitate si utilitate, trasaturi definitorii pentru acest stil. Poti intalni un dulap sau un vestiar metalic second hand perfect integrat in designul unui apartament, al caselor moderne sau al celor comerciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *