Te-ai intrebat care sunt acele reactii adverse in urma administrarii capsulelor SLIM FORTE? Aici gasesti raspunsul si asteptam si raspunsurile altor persoane care le-au folosit !

 

Una dintre reactiile aparute in urma administrarii acestor capsule este senzatia de sete. De aceea este indicat a se consuma cat mai multe lichide, astfel eliminand toxinele mult mai usor.

O alta reactie ar putea fi in primele trei zile, insomnia sau o usoara intarziere a somnului ( este indicat a se bea pastila cu doua ore inainte de somn). Sunt posibile accelerari ale ritmului cardiac, mai ales in perioada aceasta caniculara, sau o usoara senzatie de ameteala, care este datorata  inceperii schimbarii metabolismului .

 

Daca un dintre aceste reactii persista este indicat a se reduce doza o capsula la doua zile. Daca in conditiile date nu s-au ooprit reactiile mai bine intrerupeti cura.

 

PERSOANE care au slabit sau au avut astfel de reactii sunt asteptate aici pe FORUM cu pareri !

3 thoughts on “FORUM Slimero Forte !

  1. buna.eu am luat slimero forte o luna si am slabit 3 kg.Am continuat si ma simt putin ametita si ritmul cardiac a luato la trap.Ce sa fac?

    1. buna
      ma bucur ca ne impartasesti parerea ta si sunt incantata ca ai incredere si intelegi k incercam sa ajutam. o intrebare am! ti-a zis cineva k n-ai voie sa bei cafea in timp ce le administrezi? palpitatiile de la cafea sun .
      te astept cu vesti !

  2. buna sunt super multumita de ele in 3 saptamni am dat 9 kg maine fac 4 sap si sunt curioasa sa vad cat am da sunt ok nu am nici o sen doar ca nu dorm decat 4 5 ore pooop ms ca am unde sa ma laud cu kg aruncate pe geam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *