Pregatirea pentru un nou membru in familie, vine cu emotii si multe sarcini noi care include si alegerea patutului, impreuna cu hainutele si jucariile bebelusului. Un nou nascut este o mare bucurie in familie si este primit cu cea mai mare caldura de cei din jur. Pregatirea camerei copilului poate fi un proces placut, insa este plin de provocari.

aparatoriSunt incluse multe lucruri de indeplinit si toate acestea se intampla intr-un timp scurt tocmai de aceea trebuie sa acordam atentie si celor mai mici detalii. Copii sunt o mare bucurie la casa omului si merita tot ce e mai bun pentru siguranta lor si pentru a beneficia de o viata buna alaturi de familiile lor. Sunt esentiale aparatorile de patut pentru bebe dupa ce trece perioada de acomodare in patut si ei incep sa mai creasca.

Un sfat ideal pentru viitorii parinti care doresc sa achizitioneze sau vor sa incerce lucruri noi pentru copilul lor, este ca nu trebuie sa fie distrasi de diverse texturi si culori fara a cunoaste toate detaliile obiectului inainte sa fie cumparat. Atunci cand cumparam un patut de exemplu, trebuie sa avem in vedere sa fie rezistent, sa fie lucrat dintr-un lemn masiv puternic si sa aiba aparatori si bare pentru copil.

Aparatoarele sunt foarte necesari pentru patutul copilului, deoarece el atunci cand incepe sa creasca se ridica in patut si incepe sa topaie cat mai mult, mai ales atunci cand este fericit ca isi vede mamica jucandu-se cu el. Aparatorile il ajuta sa se sprijine in patut si sa nu cada, iar unele patuturi au atasate o bara de cauciuc pentru dintisorii copilului.

Bebelusul care usor, usor incepe sa creasca o sa se obisnuiasca sa bage toate chestiile in gura si sa le roada si totul incepe cu patutul si cu suzeta. Suzeta este din cauciuc si el o strange atunci cand ii dau dintisorii. La fel face si cu bara de cauciuc atasata de patut. Un aspect important pe care trebuie sa il luam in serios cand alegem lenjeria de patut este materialul din care este confectionat.

Parintii care isi doresc o viata sanatoasa pentru bebelusii lor le asigura o viata stabila si isi indreapta atentia spre materialele organice pentru patutul bebelusului in asa fel incat lenjeria sa fie usoara si de buna calitate. Locul de somn al bebelusului este important pentru ca pentru el acolo este locul unde isi petrece primele luni de viata.

Salteaua copilului trebuie sa fie ferma si nu neaparat moale. In pat sa nu fie jucarii de plus, pernute, paturi sau alte haine care ii pot ingreuna somnul bebelusului sau cu atat mai rau sa il indrepte spre sufocare. In pincipiu, sunt necesare aparatorile de patut pentru bebe. Aparatorile trebuie sa fie montate atunci cand bebelusul incepe sa se rostogoleasca in patut si sa fie jucaus.

Acestea sunt importante si absolut folositoare doar atunci cand bebelusul mai creste si incepe sa se miste in pat. Pana atunci, sunt inutile. Bebelusilor le place sa priveasca printre gratii si sa simta ca se joaca cu ele, insa trebuie sa avem grija sa nu isi prinda manutele sau piciorusele acolo. Ei sunt mereu in cautare de locuri de joaca si de aceea trebuie sa fim atenti la tot ce fac ei chiar si atunci cand dorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *