Cu totii ne dorim o cura rapida si eficienta, care sa ne ajute sa slabim fara efort. Utilizarea otetului din cidru de mere se recomanda a fi intocmai acest tip de „cura-minune”.

Este destinata atat femeilor, cat si barbatilor, si are un efect rapid si garantat: „Puteti sa slabiti chiar si 5 kilograme in 8 zile! In caz contrar va inapoiem banii”, sustine producatorul.

Apple Cider Vinegar se doreste a fi cea mai naturala metoda pentru slabire rapida, care nu presupune sport sau privatiuni. Aceasta metoda de slabit a fost descrisa pentru prima data in anul 1820 de catre lordul Byron.

La vremea respectiva, cura a fost evitata datorita efectelor ei. Motivul: slabirea mult prea rapida, intr-o vreme cand oamenii inca nu erau bantuiti de imaginea fotomodelului anorexic, i-a speriat pe aceia care au incercat otetul de mere.

Lordul Byron insusi isi administra 2 lingurite de otet de mere pe zi. Anturajului sau o recomanda drept „o cura minune” cu ocazia meselor bogate la care Byron si alti nobili si literati comiteau excese. Aceia care nu se lasau intimidati de mirosul puternic si de gustul neplacut al otetului si continuau sa il bea, slabeau cateodata mai mult decat le era pe plac.

Aceia si renuntau, atunci cand constatau ca au slabit prea mult. Trebuie insa sa ne amintim ca in secolul 19 existau cu totul alte standarde de frumusete decat exista astazi.

Cidrului din mere , poetul Byron i-a dedicat chiar si o suita de versuri, in anul 1822: „Licoare galbena, de eu ma las/ placerilor lumesti ce fac/ din pantec lupanar/ si gura-mi o fac oarba,/tu fa-ma demn si palid ca altadata”

Astazi insa, „cura-minune” a celebrului poet baroc este revalorificata in mod spectaculos de catre specialisti. O echipa de cercetatori francezi ai laboratorului Novapharm a cautat sa pastreze eficienta curei, dar incercand sa elimine aspectele ei neplacute. In plus, laboratorul a reusit sa potenteze eficacitatea curei .

Inovatia Apple Cider Vinegar a facut posibila trecerea de la gustul dur si neplacut al otetului de mere la varianta acestuia incapsulata, usor de administrat cu impact si mai puternic. Astfel, concentratia dintr-o capsula corespunde a 500 de ml de cidru administrat pe cale lichida – o doza suficient de puternica pentru a topi pana la 700 de grame de grasimi pe zi.

Apple Cider Vinegar este un produs 100% natural , iar metoda incapsularii unui leac babesc, o idee atat de simpla, il recomanda drept revolutionar. In Statele Unite, ea este considerata cea mai rapida metoda de slabit a momentului.

Capsulele de slabit Apple Cider Vinegar actioneaza direct si imediat asupra celulelor adipoase. Excesul de grasime este trimis catre musculatura, prin fluxul sanguin, si eliminat cu rapiditate, odata cu arderea caloriilor.

In Romania, cidrul este oferit de catre un unic distribuitor. Acesta sustine ca urmarea curei costa mai putin de 1,50 lei pe zi. In plus, distribuitorul este dispus sa returneze banii persoanelor care nu au slabit conform asteptarilor lor… o oferta destul de curajoasa.

Pana acum, sustin cei care vand produsul in Romania, peste 40.000 de Romani au incercat produsul si nu au avut doleante de acest gen, ba chiar au trimis scrisori de multumire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *