Atunci cand vrei sa atragi un numar mare de clienti catre unitatea ta de cazare si iti doresti sa le castigi increderea, va trebui sa depui eforturi considerabile si in capitolul de curatenie.

Vezi tu, curatenia este foarte agreata de clienti. Mai nou, clientii nu vor doar sa aiba un loc in care sa se odihneasca, nu vor sa aiba doar un pat in care sa doarma. Vor cel mai ridicat grad de confort pe care il pot obtine de la tine. Vor o incapere care este dotata cu tot ce trebuie pentru a avea un sejur placut si, pe langa asta, isi doresc o camera in care sa fie curat.

Asa ca echipeaza-ti urgent fiecare camera cu detergenti profesionali HoReCa. Echipeaza-ti personalul care se ocupa de acest aspect si fa-l constient de faptul ca un astfel de aspect este mai mult decat important.

Mai ales, avand in vedere situatia precara in care ne tot aflam in ultima vreme in legatura cu acest coronavirus, este bine ca turistii care vin la unitatea de cazare sau in restaurantul tau sa stie ca se pot baza pe serviciile de curatenie oferite.

Asa ca va trebui sa te preocupi de dotarea hotelului sau restaurantului tau cu detergenti profesionali horeca. Cu produse de inalta calitate care au capacitatea de a indeparta microbii, bacteriile si virusii.

Ce fel de produse sau detergenti profesionali horeca sa folosesti?

In principiu, pentru toate nevoile.

Va trebui sa ai la dispozitie pentru personalul care se ocupa de curatenie detergenti profesionali pentru spalat asternuturile, pentru spalat podelele, perdelele, pentru sters mobila, pentru spalarea prosoapelor. Nimic nu trebuie neglijat, pentru ca daca este omis un simplu detaliu si este observat de ochiul critic al oaspetelui tau, lucrurile ar putea sa se inrautateasca.

Unii oaspeti pot trece cu vederea un mic detaliu care nici nu ne face vreun rau propriu zis, dar sunt si multi turisti care pun pret pe fiecare detaliu omis.

In plus, cu siguranta ca si tu cand pleci in vacanta undeva iti doresti sa te simti cat mai bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iti doresti ca locul in care stai sa fie spatios, luminos, de bun gust si curat.

De aceea, de cele mai multe ori, pentru a multumi un client, va trebui sa acordam atentie micilor detalii.

In plus, micile detalii carora le acordam atentie fac si diferenta atunci cand vine vorba de concurenta. Cu siguranta iti doresti sa te diferentiezi de concurenti si sa-ti convingi clientii ca ceea ce le oferi este mult mai superios fata de ce le-ar putea oferi concurenta.

Si daca iti doresti acest lucru, va trebui sa depui putin mai mic efort, sa te gandesti la toate detaliile care te-ar putea ajuta sa cresti in ochii clientilor tai. Grija ta fata de ei este foarte importanta si apreciata.

Cu siguranta si tu ai simti la fel atunci cand atentia angajatilor hotelului sau restaurantului respectiv a fost indreptata pret de cateva clipe catre tine. Ca acestia isi doreau sa te simti bine.

Astfel ca, in concluzie, pentru a rezuma ceea ce am spus in randurile de mai sus, acorda atentie micilor detalii si echipeaza-ti personalul responsabil de curatenie cu detergenti profesionali horeca, detergenti care sunt eficienti in indepartarea murdariei, a petelor, a microbilor si a virusilor. Aceasta este singura metoda prin care poti ajunge la sufletul clientilor tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *