In acest articol vom incerca sa va aducem informatii utile despre pretul  Acai verde. Despre costul unei cure de slabire cu Acai verde vom incerca sa ne lamurim in cele ce urmeaza. Trebuie sa stiti despre Acai verde cum ca este un excelent detoxificator, si lupta eficient impotriva depozitelor de grasimi acumulate in organism, pe care le elimina rapid.

Astfel referitor la pretul Acai verde, acesta difera in functie de cura pe care doriti sa o urmati. Deci pentru un flacon Acai verde ce contine 120 de capsule, necesare pentru o cura de doua luni pretul este de 155 de lei, iar livrarea va fi gratuita.

Pentru doua flacoane Acai verde, cu cate 240 de capsule necesare pentru o cura de patru luni pretul se ridica la 285 de lei, iar livrarea este de asemenea gratuita. Si, pentru trei flacoane ce contin 360 de capsule pentru o cura de sase luni pretul este de 375 de lei, de asemenea dupa cum stiati, livrarea va fi gratuita.

Datoriza compozitiei Acai verde, puteti urma o cura eficienta de detoxifiere a organismului, si de eliminare a grasimilor, fara a va pune sanatatea in pericol deoarece este un produs 100% natural.

Acesta mai poate actiona si pentru o buna functionare a sistemului cardio-vascular si, poate fi aliatul tau de nadejde in cadrul unui program de slabire, impreuna cu o dieta echilibrata. Acai verde are in componenta o cantitate insemnata de fibre ceea ce duce la o mai buna functionare a tractului digestiv, si va poate reda toata energia de care aveti nevoie.

One thought on “Acai verde pret. Cat costa cura de slabire cu Acai verde?

  1. Am auzit ca Acai chiar da rezultate. Ma gandesc foarte serios sa incerc si eu, mai ales ca am tot schimbat la diete… Obezitatea a devenit un pericol si pentru copii, cel putin asa spunea o stire pe site-ul Merita Citit. Eu fac sport si tin dieta Rina, tot acolo am gasit-o, sper sa dau cateva kg jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *