Yogilates este o metoda de exercitiu fizic care te ajuta sa-ti revitalizezi corpul, relaxezi mintea, aducand echilibru in viata cotidiana. In principiu, yogilates se axeaza mai mult pe efortul fizic, dar in acelasi timp armonizeaza cele trei elemente care formeaza fiinta umana. Practica este noua in Romania si imbina exercitiile pilates cu cele de yoga, iar beneficiile asupra corpului sunt multiple.

Daca vrei sa-ti modelezi trupul si in acelasi timp sa te eliberezi de stresul acumulat intr-o saptamana de lucru, atunci yogilates este tot ce ai nevoie. Poate fi practicat atat de femei cat si de barbati iar limita de varsta este una flexibila pentru ca nu este dificil de practicat, fiecare lucreaza la nivel propriu si nu impus. Cursurile combina pozitii de yoga cu exercitii de pilates si momente de relaxare timp in care practicantii sunt atenti la respiratie.

Yogilates te ajuta sa-ti intaresti forta intregului corpului si mobilitatea acestuia,imbunatatind tinuta si echilibrul. De asemenea, exercitiile te ajuta sa-ti detoxifici trupul si sa scapi de amunite dureri, cum sunt cele de spate sau durerile articulare. Yogilates iti da tonus si energie, imbunatateste respiratia si ajuta la normalizarea tractului gastrointestinal, iti echilibreaza sistemul nervos, destreseaza si pur si simplu ajungi sa te simti bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *