Ananasul, un fruct bogat in fibre, micronutrienti si antioxidanti te ajuta sa slabesti avad in acelasi timp grija de sanatatea organismului tau. Proaspat sau conservat, ananasul creste imunitatea si dizolva proteinele obtinute in urma alimentatiei, ajutand la digestie. Astfel, sistemul digestiv le absoarbe rapid, iar aceastea nu se mai depun.

Un ananas contine in medie 76 de calorii si tine mult timp de foame, astfel puteti sa-l consumati fara teama si chiar sa inlocuiti de exemplu masa de seara cu o cana plina cu bucati de ananas proaspat. Pe langa efectele benefice pe care le are asupra digestiei si sistemului imunitar, ananasul te protejeaza impotriva cancerului si problemelor cu inima asigurand o circulatie normala a sangelui in intregul organism. Partea buna este ca poate fi combinat atat cu salate de fructe si cereale cat si in mancaruri, de exemplu: pui cu ananas sau ciupercu ananas.

Curele de slabire cu ananas sunt foarte cunoscute si la indemana oricui. Ceea ce trebuie sa retineti daca doriti sa slabiti: cel mai bine consumati ananasul in stare proaspata si nu din compoturi deoarece acestea au un continut ridicat de zahar! De asemenea, nu va feriti de ananasul confiat sau uscat deoarece contine bromelina, un complex de substante, acele enzime puternice care descompun proteinele. Si sucul de ananas este recomandat in astfel de diete pentru efectele sale antioxidante, prin urmare – mult ananas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *