Multe vedete autohtone si-au asociat imaginea, mai mult sau mai putin ostentativ, cu numele nutritionistei Mihaela Bilic. Printre ele: Teo, Loredana, Mihaela Radulescu si multe altele.

 

Ce va ofera titlul “Traiesc, deci ma abtin” ?

In primul rand o prefata semnata Mihaela Radulescu.

Apoi, selectat din cele 174 pagini, iata cuprinsul:

  • Orice dar cu masura
  • De ce nu am reusit pana acum
  • De ce de data asta va fi altfel
  • 7 pasi spre success
  • Sugestii de meniu
  • Notiuni de baza

Prefata:

“Intalnirea cu Mihaela Bilic mi-a schimbat viata. Poate parea un sablon, o lozinca proptita pe prima pagina doar ca sa vanda cartea. In realitate este exact sentimental pe care-l am din ziua in care am cunoscut-o pana astazi, cand sriu aceste randuri.
M-am intalnit cu ea avand 32 de kilograme in plus fata de ceea ce vedeti astazi in fotografiile cu mine sau in emisiunile pe care le realizez sau la care sunt invitata. Eram fericita ca am nascut un copil sanatos, dar incepusem sa am indoieli ca amprocedat bine nepasandu-mi ce mancam si mai ales, cat…
Au fost de ajuns cateva sfaturi cateva explicatii pe care Mihaela Bilic le da cu calmul si cu siguranta omului care a studiat, care e la current cu tot ce se descopera pe planeta in materie de nutritie
Ii raman recunoscatoare doctoritei Mihaela Bilic nu numai pentru mine, dar si pentru felul in care am invatat sa-mi hranesc copilul. Tot de la ea am retinut ca sursa celor mai multe boli de la maturitate e chiar alimentatia proasta din copilarie, obiceiurile alimentare eronate.
Si v-as spune mai multe, dar cred ca abia asteptati sa cititi cartea unui specialist !
Pofta buna la lectura!” – Mihaela Radulescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *