Toxinele pot genera probleme grave de sanatate, dar, din fericire, exista o multime de solutii pe care nutritionistii le recomanda pentru a le elimina din organism. Sucurile naturale, pregatite acasa, sunt doar unele dintre numeroasele posibilitati de a-ti întari sistemul imunitar si a-ti aproviziona organismul cu vitamine. Pe lânga efectul de curatare pe care-l au, aceste remedii naturale îti îmbunatatesc si metabolismul.

Ţelină

Poţi începe dieta de detoxifiere prin includerea acestui suc în alimentaţia ta. Sucul de ţelină te va ajuta să elimini toxinele periculoase din corpul tău. Amestecă trei ţeline cu un măr şi o sfeclă. Foloseşte-te de aceste ingrediente naturale pentru pentru a-ţi ameliora metabolismul şi a scăpa de kilogramele în plus. Respectă acest ritual până când rezultatele lui vor fi vizibile.
Măr şi pară

Include acest delicios preparat cu rol detoxifiant în meniul tău şi bucură-te de efectele sale purificatoare. Pentru a-i da organsimului tău necesarul de vitamine care să elimine toxinele, tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender două mere şi două pere. Nu este nevoie să cojeşti fructele, ci doar să le tai în bucăţi mici. Pentru a obţine efectul de detoxifiere dorit, trebuie să bei din băutura obţinută de două ori pe zi.

Castravete şi lămâie

Poate părea o combinaţie surprinzătoare, dar efectul magic al celor două ingrediente a fost testat de multe ori de nutriţionişti. Drept urmare, dacă te-ai hotărât să urmezi o cură detoxifiantă, tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender un castravete tăiat în bucăţi mici şi jumătate de lămâie. Dacă vei bea acest suc de două ori pe zi, timp de o săptămână, vei constata că ai mai multă energie decât de obicei, iar metabolismul tău a fost îmbunătăţit.

Grepfrut şi lămâie

Creează acest suc tropical amestecând două grepfruturi, o lime şi o lămâie. Conţinutul de vitamina C, calciu şi magneziu este perfect pentru a înlătura din organism agenţii dăunători.

Pepene galben şi măr

Sucul se prepară amestecând un măr, 150 de grame de pepene galben şi o linguriţă de miere. Foloseşte un mixer pentru a obţine o băutură gustoasă şi consistentă. Pentru a te bucura de rezultatele magice ale acesti băuturi, bea o ceaşcă pe zi timp, timp de cel puţin o săptămână.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *