Slimero Forte functioneaza ca un supliment nutritiv, 100% natural, facut dupa o metoda traditionala, originara din China. Slimero Forte te poate ajuta daca ai probleme cu kilogramele in plus si, este alcatuit din L-carnitina, componenta care ajuta metabolismul sa functioneze optim, prin transportarea grasimilor in celule, ceea ce produce o ardere a acestora, si o eliminare, ceea ce evident ca duce la scaderea in greutate.

Acest element al compozitiei poate imbunatati functia hepatica astfel, se reduce semnificativ riscul aparitiei unor boli cardiovasculare. O alta componenta importanta la Slimero Forte este extractul de seminte de Senna, utilizat in medicina traditionala chineza, pentru proprietatile sale de laxativ si, pentru faptul ca acest element este recunoscut pentru imbunatatirea vederii.

Slimero Forte mai are in compozitie si seminte de Coix Lachryma, cu un rol diuretic, antireumatic, revigorant, si in acelasi timp tonifiant. Ca o ultima componenta a acestui produs poate fi amintit extractul de frunze de dud, cu rol depurativ, antiscorbutic, si laxativ.

Acest element actioneaza eficient asupra grasimilor acumulate in organism, si le elimina prin ardere, poate regla sistemul endocrin, poate regla metabolismul corporal, si nu in ultimul rand poate elimina eficient toxinele acumulate in organism.

Insa trebuie sa mai stiti despre Slimero Forte, ca nu este recomandat persoanelor sub 18 ani, sau peste 60 de ani, pe durata sarcinii, in cazul in care suferiti de afectiuni cardiovasculare, in cazul unei dependente de  medicamente, in cazul celor care sufera de insuficienta hepatica sau renala.

Astfel produsul Slimero Forte este adresat tuturor celor ce au probele cu kilogramele in plus si vor sa scape de acestea intr-un mod natural fara a-si pune sanatatea in pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *