Atunci când transpiram, eliminam o mare parte din toxinele acumulate în organism. Daca transpiratia este abundenta si urât mirositoare, viata noastra sociala are de suferit. Medicul Libertatii, Lawrence Nwabudike, îti dezvaluie ce remedii naturiste te pot ajuta sa rezolvi problema naduselii excesive.

1. Bicarbonatul de sodiu. Acesta este extrem de eficient împotriva mirosurilor neplăcute. După fiecare baie, dă-ţi la axile cu puţin praf de bicarbonat. Vei observa că este mai util decât clasicul deodorant.

2. Vitamina B. Reduce transpiraţia abundentă şi, în plus, mirosul va dispărea. Se recomandă în jur de 100 mg de vitamina B pe zi.

3. Pătrunjelul. Ajută la eliminarea toxinelor din organism, fără a transpira însă abundent. Mestecă zilnic câteva frunze de pătrunjel şi vei neutraliza şi mirosurile neplăcute ale organismului.

4. Oţetul. Toarnă puţin oţet pe o dischetă demachiantă şi dă-te pe la subsuori. Nu-ţi face probleme că vei mirosi ca o salată, pentru că în scurt timp “parfumul” înţepător va dispărea şi, odată cu el, şi cel de transpiraţie.

5. Soia. Acest aliment poate diminua considerabil năduşeala. Adaugă-l în alimentaţia ta, cel puţin o dată pe săptămână.

6. Ceaiul de mentă. Are un efect extrem de răcoritor asupra corpului, iar transpiraţia şi mirosurile neplăcute eliminate de aceasta vor fi date uitării.

7. Ceaiul de salvie. O cană cu ceai de salvie în fiecare zi reduce activitatea glandelor sudoripare şi înlătură mirosurile grele de transpiraţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *