Inainte de a va spune mai multe despre aceasta uimitoare cafea, trebuie sa stiti ca nu reusisem niciodata sa slabesc, pana sa fac aceasta descoperire. Astfel ca, la 34 ani, aveam 81 kg. La inaltimea mea de 1,64 m, eram aproape obeza. Am incercat tot ce se putea (pilule-minune, inhibitori ai foamei, diete hiperproteice si chiar regimuri celebre, cu care sufeream de foame si intram in cercul vicios al yo-yo).

Voi fi mereu grasa

Pe scurt, desi ma deprima cumplit, ma resemnasem cu ideea ca voi fi mereu grasa. Evitam sa ma arat in costum de baie, gasind mereu un pretext credibil. Nu reuseam sa fiu „bine imbracata” si-mi dadeam seama ca nimeni nu se uita la mine. Chiar si sotul meu devenise din ce in ce mai distant. Cu toate acestea, viata continua, pana in ziua in care am fost invitati la niste prieteni, la tara, in weekend-ul de Sf. Maria. Prevazusem sa ramanem la ei 3 zile si in prima seara ne-am culcat tarziu. A doua zi dimineata, dupa un somn prea scurt, simteam nevoia unei cafele tari. Toti dormeau inca si m-am dus la bucatarie, cu grija, sa nu-i scol. Am pus apa la incalzit si am cautat cafeaua. Intr-o farfurioara am vazut niste pliculete cu poza unei cesti de cafea, pe care era scris CafeForm®. Asadar cafea, care imi va permite sa fiu in forma… Am dizolvat un pliculet in apa calda si l-am baut. Avea gust de cafea solubila!

3 thoughts on “Roxana: Cum am slabit 24 kg in mai putin de 2 luni, datorita unei cafele uimitoare

  1. scumpa mea chiar e adevarat ceea ce zici? fiindca si eu sunt in aceeasi dilema ca tine…am ceva kg in plus si as vrea sa scap si eu de macar 25 …macar .daca chiar functioneaza as incerca dar as vrea sa stiu daca mi poti da o garantie sa nu dau bani degeaba pe ceva ce nu va avea efect.

  2. ar fi prea frumos sa fie adevarat…dovada ca nu ati primit raspuns, adica sa nu ai nicio restrictie si doar cu o cana de cafea sa slabesti si daca ests asa, dupa terminarea perioadei de 1,2…saptamani ce faci? revi la chilogramele de dinaintea tartatmentului cu cafea form?
    chiar nu a mai incercat nimeni?

  3. Tinem sa mentionam inca odata ca articolele publicate pe acest site sunt preluate din presa scrisa si cea online pentru pura informare. Informatiile prezentate pe acest site au doar scop informativ si educational. Va recomandam sa consultati medicul specialist sau furnizorii de drept ale produselor sau serviciilor respective, inainte de a urma oricare dintre sfaturile, dietele, retetele, etc, de pe acest site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *