A aparut un nou produs care vine in ajutorul celor care vor sa slabeasca. Daca te tot gandesti – ce pot face ca sa slabesc- poti incerca de exmplu cafeaua care slabeste. Se numeste CafeForm.
Iata cateva informatii despre Cafeform -prospect:
Este vorba de o cafea rara care nu se prajeste, pentru a-si pastra puterea de “devorator de grasime”. Extractul este decofeinizat, deci daca il folosesti nu va avea efecte negative asupra organismului. Nu are contraindicatii. Poate fi consumat si de persoanele care nu pot bea cafea sau nu le place gustul cafelei obisbnuite.

Ce contine? Ingredientul principal se numeste svetol. Svetolul este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chinmici
Cum se administreaza Cafeform? Cum se prepara? Cafeform este vandut in pliculete. Zilnic se bea o cafea preparata din continutul unui singur plic si apa. Nu se adauga zahar, eventual indulcitor, pentru a asigura slabirea.
Cat costa? Dozajul pentru 1 saptamana costa acum la promotie in jur de 49 de lei. Un pliculet costa in jur de 4,5 lei pe zi.

3 thoughts on “CafeForm – o cafea care ajuta la slabit

  1. Cura de o saptamana (slabiti 5 Kg) este undeva la 49 lei, cea de 2 saptamani (slabiti pana la 10Kg) e in jur de 89 lei… si tot asa

  2. buna..eu sunt minora as avea nevoie sa slabesc cam 10 kg..oare am voi ingrasa la loc dupa ce termin cura?:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *