Sarbatorile au trecut, si chiar daca urmeaza Revelionul, a inceput deja cautarea pentru o reteta de slabit noua care sa fie pusa in practica inca din prima zi a anului ce vine.

Foarte multe femei trec de sarbatori cu un gust mai mult sau mai putin amar, datorat exceselor culinare si implicit a kilogramelor acumulate in aceasta perioada presarata cu bunatati traditionale, dulciuri de tot felul si mese fastuoase in familie. O reteta de slabit este astfel o necesitate dupa o astfel de perioada grea pentru organismul oricarei persoane.

Cum pot sa aleg o reteta de slabit pentru mine?

Aceasta este poate cea mai des intalnita intrebare de catre nutritionisti si de catre specialistii in acest domeniu, iar raspunsul este probabil mereu acelasi: o reteta de slabit nu se poate alege neaparat, dar se poate personaliza. O reteta de slabit depinde de mai multi parametrii cum ar fi inaltimea, varsta, sexul, stilul de viata, si nu in ultimul rand greutatea si, de ce nu, gusturile si preferintele fiecaruia in materie de mancare.

Totusi o reteta de slabit nu se rezuma doar la mancare, la meniuri si la numarul de calorii consumate zilnic. O reteta de slabit implica de asemenea si stabilirea unui program strict de exercitii fizice, de minim 30 de minute pe zi, care sa solicite toate grupele de muschi, pentru o ardere uniforma a grasimilor.

Reteta de slabit speciala

O reteta de slabit isi poate baza meniul pe un anumit ingredient care sa ajute la arderea grasimlor, iar un asemenea ingredient este ghimbirul. Acest condiment este destul de raspandit in bucataria occidentala, si poate fi placut sau displacut de o persoana. Nu exista cale de mijloc. Ghimbirul insa ajuta foarte mult la arderea grasimilor si ajuta la echilibrarea intregului organism cu ajutorul vitaminelor sale. Acesta poate fi adaugat intr-o multime de preparate, de la salate, la supe de tot felul. Carnea de curcan se potriveste foarte bine cu ghimbirul, din aceasta combinatie putand sa rezulte o supa absolut delicioasa.

Asadar, daca doresti sa urmezi o reteta de slabit inedita, poti incerca sa alternezi programul tau de exercitii fizice zilnice cu cateva mese bogate in preparate cu ghimbir. In acest fel te vei putea bucura de o reteta de slabit originala, simpla si eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *