Alimentele cu calorii negative consumate in anumite cure de slabire necesita un consum de calorii mai mare pentru digestie decat continutul calorc al acestor alimente, rezultand intr-un echilibru caloric negativ. Este astfel o decizie naturala alegerea unor astfel de cure de slabire pentru pierderea kilogramelor in plus.

Ce sunt acelea cure de slabire?

Curele de slabire sunt o combinatie echilibrata de alimente realizata in scop medical sau nutritional, fara utilizarea de tablete de slabit sau alte produse de acest gen. Cand vorbim de cure de slabire ar trebui sa vorbim de includerea tuturor grupelor mari de alimente in meniul nostru zilnic. Curele de slabire (cu sau fara alimente cu calorii negative) sunt create pentru a reduce grasimea din corp si kilogramele in plus. Printre aceste cure de slabire se numara: cura de slabire Atkin’s, cura de slabire cu supa de varza, cura de slabire cu grapefruit, si alte cure de slabire cu nume specifice.

Multe cure de slabire promoveaza consumarea anumitor grupe de alimente si restrictioneaza consumul altora. Asemenea cure de slabire dau doar rezultate temporare. Daca vei urma aceste cure de slabire restrictionate risti sa dezvolti anumite probleme de sanatate din cauza ca aceste cure de slabire nu contin toti nutrientii necesari corpului tau.

Afla cum functioneaza anumite cure de slabire

Secretul pierderii kilogramelor in plus este acela de a manca si de a bea alimentele potrivite pana cand te simti satisfacut. Saltul peste mese nu ar trebui admis in cure de slabire. Urmarea unei cure de slabire este o activitate usor de realizat, deoarece consta in pastrarea sanatatii, fara a tine cont daca respectiva cura de slabire este cu sau fara alimente cu calorii negative.

Cand vobim de cure de slabire cu un continut de alimente cu calorii negative putem introduce in meniul acestora tot felul de alimente bogate in carbohidrati, proteine, vitamine, minerale si fibre necesare pastrarii formei tale fizice. Conform unei cure de slabire bazata pe alimente cu continut de calorii negative, greutatea ta ar trebui sa scada gradual din momentul inceperii unei astfel de cure de slabire. Exista mai multe tipuri de cure de slabire de acest gen, cu slabire graduala si cu slabire rapida. Cura de slabire rapida nu este recomandata pe termen lung, deoarece poate avea efecte nocive asupra sanatatii, in timp ce urmarea unei cure de slabire graduala este potrivita si poate fi urmata pana cand greutatea dorita este atinsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *