Prin implementarea sistemului de certificare ohsas 18001 veti avea posibilitatea de a dispune de beneficii si avantaje multiple indiferent de domeniul in care activati. Putem spune ca acest standard se recomanda si se ofera pentru companiile ce doresc sa urmeze o directie clara in ceea ce priveste sistemul de management al sanatatii si al securitatii ocupationale. Pe de alta parte, despre o certificare de acest tip, putem spune ca reprezinta de fapt un audit, nu o cerinta legala sau un ghid pentru implementare. Oricum este indicat sa luati legatura cu o companie specializata in domeniul consultantei pentru a primi mereu servicii o de o calitate superioara in acest domeniu. Daca se va intampla acest lucru, atunci veti avea posibilitatea de a beneficia de tot ceea ce poate oferi o certificare ohsas 18001.

In alta ordine de idei, despre o certificare ohsas 18001 putem spune ca nu face specificatii in ceea ce privesc criteriile de performanta, nici nu prevede unele specificatii detaliate pentru proiectarea unui sistem de management. Acest sistem este orientat catre reducerea si prevenirea unor accidente de munca, precum si a unor accidente urmate de pierderi de vieti, sau pierderi de resurse si consum in acelasi timp. Astfel, prin aplicarea unei certificari de acest tip, veti reusi sa fiti preventivi in ceea ce privesc accidentele de munca, pentru a va desfasura mereu activitatea profesionala in cele mai bune conditii. Totodata, despre o certificare ohsas 18001 putem spune ca este dezvoltata pentru a fi compatibila cu standardele sistemelor de management al calitatii si de mediu. Pe langa certificatele de management al calitatii si de mediu, aceasta certificare ohsas 18001 este cea care se poate implementa foarte usor respectand toate prevederile celorlalte, pentru a obtine un sistem integrat eficient.

Ca si in cazul celorlalte certificari, o certificare ohsas 18001 se bazeaza in ceea ce priveste functionarea pe integrarea unor procese ce pot duce la o imbunatatire continua a proceselor de productie, fara aparitia unor accidente nedorite. Pe de alta parte despre o certificare de acest tip, mai putem adauga ca ofera multe beneficii si avantaje companiilor ce aleg sa o implementeze. Spunem acest lucru deoarece in mediul de lucru din aceste zile, este foarte importanta implementarea corecta si sistematica a unui sistem de acest tip. Ofera mereu benefici si avantaje multiple, indiferent de domeniul de actiune al serviciilor, sau a industriei extractive, constructii sau transporturi. Implementarea unei certificari de acest tip asigura de fapt conformitatea sistemului cu politica declarata a managementului in domeniul sanatatii si a securitatii in munca. Pe de alta parte, prin implementarea acestui sistem se va mentine si se va continua imbunatatirea managementului securitatii la locul de munca.

businesswoman-5O certificare ohsas 18001 poate fi ideala pentru reducerea incidentelor de munca si a bolilor profesionale si reducerea costurilor asociate cu incidentele si bolile profesionale. In aceeasi ordine de idei, putem spune ca o certificare de acest tip poate asigura imbunatatirea performantelor companiei prin aplicarea politicilor si procedurilor securitatii muncii. O certificare de acest tip va ajuta sa fiti mereu in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare si sa reduceti riscul de amenzi, penalitati legale sau procese in instanta. Nu in ultimul rand, certificarile de acest tip, sunt cele ce ajuta foarte mult pentru imbunatatirea imaginii organizatiei sau a companiei, iar acest lucru se va intampla prin demonstrarea existentei unui management de top in ceea ce priveste minimizarea incidentelor la locul de munca.

Avand in vedere toate aceste detalii si informatii este indicat sa optati pentru obtinerea unei certificari ohsas 18001, deorece numai in aceste conditii, veti avea posibilitatea de a desfasura activitatea profesionala in cele mai bune conditii. In cazul in care va intrebati unde puteti gasi servicii de acest tip, atunci este indicat sa intrati pe firma-certificare.ro, deoarece aici puteti gasi servicii de consultanta si pentru implementarea unei certificari pentru securitate si siguranta la locul de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *