Cu un continut bogat in vitamina C, ananasul elimina atat sarurile cat si apa in exces din tesuturile subcutanate, ajutand la combaterea celulitei si a obezitatii.

O solutie la indemana sunt capsulele naturale pe baza de extract de ananas. Acestea contin pulbere, obtinuta prin faramitare la rece, din tulpina de ananas, imbogatita in bromelina extrasa din fruct. Ananasul sub forma de capsule se administreaza de doua ori pe zi, preferabil inaintea meselor, cu un pahar mare de apa.

Ananasul este o planta tropicala, erbacee, originara din America. “Este un fruct bogat in fibre si micronutrienti, ajuta la protectia organismului de cancer si, prin dispersarea blocajelor sangvine, creste protectia la nivelul inimii. Pentru un plus de energie si de imunitate puteti adauga in alimentatie ananasul. Contine vitaminele C si B, B1 si antioxidanti care ajuta la intarirea organismului si la cresterea imunitatii”, a explicat dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, la cabinetul NaturopathyaMED din Bucuresti.

Extrasul de ananas ne ajuta sa ne mentinem slabi
Multi specialisti includ curele de ananas in programele de slabit, precum si in cele de combatere a celulitei. Poti consuma ananasul atat sub forma de suc in stare proaspata, imediat ce a fost stors din fruct, cat si sub forma de pulbere.

Extractul de ananas se poate lua in timpul unei cure de slabire, dar si la terminarea ei, pentru a preveni ingrasarea. Continutul de vitamina C din ananas ajuta la metabolizarea grasimilor si a colesterolului. Ananasul are actiune diuretica, o cura cu ananas eliminand atat sarurile cat si apa in exces din tesuturile subcutanate.

Consumul de ananas:

  • previne obezitatea
  • ideal in dietele de slabire
  • puterea antioxidanta a ananasului ajuta organismul sa imbatraneasca mai greu si il protejeaza de anumite tipuri de cancer, precum cel gastric, intestinal si la san.
  • evita retentia lichidelor si din acest motiv ajuta la reducerea celulitei.
  • contribuie la eliminarea toxinelor prin urina, impiedicand aparitia bolilor de rinichi. Diminueaza nivelul colesterolului si astfel, riscul cardiovasculare.
  • evita cresterea insulinei in sange si acumularea zaharurilor sub forma grasimilor.
  • puterea antioxidanta a ananasului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *