Pentru a o ajuta sa slabeasca 20 de kilograme in 5 luni, dieta Monica Anghel a devenit un regim disociat (3 zile carne, 3 zile fructe si legume, 3 zile lactate), insa a fost in permanenta insotit de ore de masaj si de miscare.

Dieta Monica Anghel recomanda carnea de orice fel in primele 3 zile, fiind permise chiar si mezelurile. Singura conditie este sa nu fie nimic prajit in ulei, ci doar fiert sau preparat la gratar.

Urmatoarele 3 zile ale dieta Monica Anghel, rezervate fructelor si legumelor, nu permit consumul anumitor alimente, dupa cum urmeaza: cartofii, mazarea, fasolea uscata, bananele, strugurii, perele, fructele confiate, fisticul, alunele si semintele sunt sterse de pe lista.

Ultimele 3 zile din dieta Monica Anghel permit consumul oricaror lactate, in orice forma si fel.

Dieta nu permite introducerea alcoolului, dulciurilor si bauturilor acidulate, iar zaharina va fi cea care va indulci ceaiul si cafeaua. De asemenea, uleiul permis este cel de masline.

Primele zile ale dietei pot fi dificile, generand chiar si stari de slabiciune, insa, cu vointa si consecventa poti trece de ele. Daca ai totusi indoieli, fa-ti analizele si discuta cu medicul tau despre optiunile pe care le ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *