Specialiştii în estetică sunt de părere că vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde nu pot fi tratate cu ajutorul cremelor cosmetice. Cu toate acestea, experţii susţin că există o soluţie pentru a “şterge” aceste imperfecţiuni ale pielii.

Recent, pe piaţa estetică din România a fost lansat un aparat care tratează vergeturile, cicatricile şi ridurile profunde cu rezultate vizibile încă de la prima şedinţă.
Sistemul utilizează o nouă şi inovativă tehnologie, respectiv radiofrecvenţa fracţională. Aceasta este o combinaţie între două tehnologii deja consacrate pe piaţa medical-estetică şi anume: radiofrecvenţa şi laserul fracţional.

Printre avantajele acestui dispozitiv se numără realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii şi o perioadă de recuperare mult mai mică decât a celorlalte tehnologii asemănătoare.

“Noua tehnologie produce o combinaţie unică cu efect de reîntinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strângerea pielii şi chiar de lifting”, spune dr. Florin Juravle, medic chirurg estetician.

Pentru ca rezultatul să fie cel dorit, specialiştii recomandă trei-patru şedinţe pe durata a patru-şase săptămâni. Durata unei şedinţe variază între 10 şi 20 minute, în funcţie de zona tratată. “Dispozitivul oferă pacienţilor un tratament personalizat pentru o serie de afecţiuni ale pielii, prin reglarea adâncimii şi a intensităţii încălzirii dermice. Un mare avantaj al acestui tratament este că poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, fără să agreseze derma. În plus, spre deosebire de vechile dispozitive, noul aparat permite pacientului să îşi reia rapid activităţile zilnice”, precizează dr. Juravle.

O şedinţă costă între 100 şi 300 de euro, în funcţie de zona tratată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *