In general despre diete de slabit se spune astfel: cu cat tin mai mult, cu atat vor fi mai eficiente. Unii cercetatori au tras urmatoarea concluzie: se poate ajunge la aceleasi rezultate daca se cunosc si se folosesc unele trucuri lejere care, luate in considerare, pot da chiar rezultate mai bune decat urmand regimul de lunga durata al unei diete de slabit.

Din aceste trucuri, s-au format sapte reguli stricte care reprezinta baza unei diete de slabit lejere.

  1. Prima regula: beti in jur de 4-5 cani de ceai verde pe zi. Persoanele care au facut acest lucru in timpul unei diete de slabit au reusit sa arda un numar mai mare de calorii decat persoanele care au folosit metoda placebo.Dieta d
  2. A doua regula: profitati din plin de ticurile pe care le aveti. Cei ce au incercat sa se abtina pe cat se poate in ceea ce priveste miscarile nervoase, repetate si in diferite cantitati care ii caracterterizeaza dupa o perioada de opt saptamani in care au urmat si regimul unei diete de slabit, au observat ca le-a fost mai greu sa slabeasca ; asadar nu renuntati la ticurile dumneavoastra, ci profitati din plin de ele.
  3. A treia regula: niciodata sa nu sariti peste micul dejun. Dimineata dupa trezire metabolismul dumneavoastra este destul de incetinit. Daca nu veti servi masa de dimineata, corpul dumneavoastra va ramane in acea stare de hibernare, iar astfel va arde un numar mai mic de calorii.
  4. A patra regula: monitorizati temperatura locului in care va aflati si in care va petreceti majoritatea timpului. Daca sunt mai putine sau mai multe grade in incapere, organimsul dumneavoastra va consuma calorii pentru a putea mentine corpul la niste valori normale. Este indicat sa aveti o temperatura mai calda pe timp de vara si mai rece pe timp de iarna, fara a fi insa foarte diferita de cea normala.
  5. A cincea regula: Folositi condimente in mancare. In Japonia s-a demonstrat faptul ca cei care au urmat meniul unei diete de slabit si si-au pus in mancare aproximativ 10 g de ardei iute (de preferinta rosu) au ars un numar mai mare de calorii in primele 30 min dupa ce au servit masa.
  6. A sasea regula: pe parcursul unei diete de slabit fa exercitii de rezistenta si de forta. Dupa ce implinesc 20 de ani, persoanele de sex feminin pierd anual in jur de 1kg din cantitatea de musculatura. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care doamnele si domnisoarele se ingrasa cu aproximativ 7 kg dupa fiecare deceniu.
  7. A saptea si ultima regula a oricarei diete de slabit. Faceti cat mai multa miscare. Acest lucru va creste cu siguranta nivelul de ardere al caloriilor. Conteaza si durata, dar si intesitatea miscarilor pe care le faceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *