Dieta de slabit de trei zile este cel mai des folosita in reprize de cate trei zile, pe o perioada de pana la cateva saptamani.

Cei care au facut aceasta dieta de slabit populara sunt medicii si cadrele militare care au urmat-o si au adaptat-o nevoilor lor personale. Aceasta dieta de slabit ar trebui sa se bazeze numai pe produse naturale, acest lucru fiind perfect pentru orice persoana obsedata de fast food sau junk food, si care doreste sa scape de proastele obiceiuri culinare capatate de-a lungul timpului. Planul de bataie pentru aceasta dieta de slabit este unul foarte simplu. Urmand aceasta dieta de slabit vei slabi pana la 5 kilograme in 3 zile, si pana la 20 de kilograme intr-o luna, fara nici un fel de tablete de slabit. Desi pare destul de exagerat, acest lucru se va intampla mai mult ca sigur daca instructiunile vor fi urmate in mod corespunzator.

In ce consta aceasta dieta de slabit?

Dieta de slabit de trei zile se bazeaza pe anumite grupe de alimente si pe combinarea lor in scopul obtinerii unei reactii pozitive din partea sistemului tau digestiv. Primul tel este acela de a iti stimula metabolismul, iar acest lucru este facut de reactia substantelor chimice din alimentele consumate.

Aceasta stimulare suplimentara te va ajuta apoi sa arzi grasimile mai rapid. O astfel de dieta de slabit iti permite sa-ti reiei obiceiurile culinare dupa o perioada , insa fara a face excese, si tinand cont de unele restrictii impuse pentru conservarea sanatatii tale. Aceasta dieta de slabit este cunoscuta si drept o dieta de slabit pe baza de calorii, specificul sau constand de asemenea si in consumarea unui numar de calorii fix, fara a tine cont de tipul de mancare.

Cum ar trebui urmata o astfel de dieta de slabit?

O dieta de slabit de trei zile se poate urma in reprize saptamanale, restul de patru zile reprezentand o perioada in care sa nu mai fie urmate restrictiile calorice. Astfel se poate alunga si monotonia care apare o data cu orice dieta de slabit, si se poate ajunge la unele rezultate extraordinare, in functie, bineinteles, de starea de sanatate a fiecaruia si de dorinta sa de a-s atinge scopul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *