Biocitrin este unul dintre cele mai ravnite produse, din ultima perioada. Cele mai multe persoane sunt foarte multumite de rezultatele obtinute, iar mai mult de atat, au capatat si o stare generala de invidiat, la care multe dintre ele ,nici nu mai sperau. Afla aici mai multe detalii si despre pretul acestui produs.

Ce este Biocitrin? Ajuta Biocitrin sa dai kilogramele jos?

Capsulele de Biocitrin sunt obtinute din pudra de lamaie, extracte de lamaie si acid silicic. Stim cu  totii ca vitamina C, ajuta foarte bine la slabit, la eliminarea celulitei. Pudra din aceste capsule, arde grasimile intr-un timp foarte scurt, astfel incat, in doar o saptamana poti slabi pana la 5 kilograme, asta in functie de greutatea de la care pornesti.

Persoanele mai obeze vor da jos, mult mai usor kilogramele in plus, fata de cele care nu au foarte multe kilograme in plus. Biocitrin ajuta organismul prin fibrele alimentare si aminoacizii pe care ii aduce in corp, precum si biflavonoidele citrice si mineralele aduse in organism. Toate acestea blocheaza depunerea grasimilor, dar in acelasi timp si deblocarea grasimilor acumulate in organism.

Capsulele de Biocitrin sunt comercializate de Biroul European Silueta si Sanatate, firmace este recunoscuta pentru numeroasele produse ce te vor ajuta sa dai kilogramele jos.

PRET BIOCITRIN:

* 70 lei cura de 1 saptamana prin care slabesti pana la 5 kg.
*150 lei pentru cura de 4 saptamanai slabesti pana la 15 kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *