8 alimente care te scapa de grasimea de pe abdomen   A venit primavara, iar doamnele îsi doresc sa poarte haine mai subtiri care sa le etaleze formele. Dar ce ne facem cu inesteticii colacei din jurul abdomenului? Nimic mai simplu! Exista alimente care ard grasimile, inclusiv cele de pe abdomen.

Specialiştii de la idieta.ro ne arată care sunt cele 8 produse care ne ajută să devenim mai supli:

1.Ouăle
Acestea reprezintă o sursă excelentă de proteine, care te ajută să scapi de grăsimea din jurul taliei. Pana acum, ouale au fost considerate un aliment nesănătos, din cauza colesterolului; cu toate acestea unii cercetători susţin că nu pot creşte cantitatea de colesterol din organism. În plus, au un conţinut bogat de  vitamina B12, supliment bine-cunoscut pentru capacitatea de a creşte scăderea în greutate şi arderea grăsimilor, inclusv din zona abdominală

2. Lactate sărace în grăsimi
Potrivit unui articol în Obesity Research, persoanele care consumă în mod frecvent lactate pot pierde cu până la 70% mai multe grăsimi decât cele care nu au inclus produsele lactate sărace în grăsimi în dietă. Cele mai bune sunt laptele si iaurtul degresat. Produsele lactate pot, de asemenea, să îţi întărească oasele şi să ajute la construirea masei musculare.

3. Fasolea
Ar putea fi considerată unul dintre alimentele – minune: reprezintă o excelentă sursă de fibre, care ajută la eliminarea toxinelor din organism, În plus, conţine  proteine şi fier. Alege cu încredere fasole roţie (cea mai sanatoasa) dar şi albă, pentru a scăpa de kilogramele din jurul taliei.

4. Apa
Este esenţială în procesul de slăbire, cu atat mai mult cu cât ai de dat jos grăsimile din jurul abdomenului. Corpul tau nu poate funcţiona bine decât hidratat, aşa că bea 2 litri de apă pe zi.

5. Merele
Un măr pe zi păstrează şunculiţele la distanţă. Studiile arată ca pectina, continuţă în aceste fructe, limitează cantitatea de grăsime care poate fi absorbită de către celule.

6. Ovăzul
Reprezintă un exemplu excelent de cereale integrale pe care corpul tău are nevoie, pentru a arde grăsimea de pe abdomen.

7. Peştele
Furnizează corpului omega-3 şi proteine slabe, esenţiale pentru a creşte capacitatea corpului de a arde grăsimile şi a tonifia musculatura.

8. Morcovii

Aceştia conţin caroten, o formă a vitaminei A deosebit de eficientă în eliminarea grăsimilor şi a reziduurilor din organism. Creşte considerabil rata metabolismului, iar cu cât aceasta este mai mare, cu atât vei putea arde mai repede grasimea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *