Multe persoane considera ca secretul tineretii indelungate a tenului este un mit sau ceva ireal, insa din fericire, este mai real decat pare.

Descoperirile in medicina au prezentat si aceasta posibilitate care, din fericire, este accesibila si nu presupune un efort prea mare din partea noastra. Asa ca daca iti doresti si tu un produs care sa iti hidrateze pielea fetei la un alt nivel si care sa intarzie aparitia ridurilor, ar trebui sa iei in considerare folosirea de ser acid hialuronic, serul minune care va atinge rezultatele dorite.

Unele persoane se grabesc sa il considere un moft, insa este oare un moft sa fii frumoasa? Si daca ar fi, il meriti din plin, insa nu este. Este o metoda sanatoasa pentru care iti ajungi fata sa capete un aspect obosit la o varsta cat mai indepartata. Frumos, nu?

Ce beneficii are utilizarea unui ser acid hialuronic?

Serul acid hialuronic are beneficii in domeniul medical si se utilizeaza astfel:

Este util in tratarea osteoporozei – prin faptul ca serul acid hialuronic lubrifiaza si protejeaza articulatiile si cartilajele, poate fi administrat pe cale orala sau poate fi injectat pacientilor care sufera de osteoporoza. Rolul de baza al acestuia este de a amortiza socurile din articulatii. Insa este important de mentionat faptul ca injectarea unui astfel de ser trebuie sa fie facuta numai de catre un specialist.

Este util in tratarea problemelor la nivelul ochilor – este important sa stii ca in timpul operatiilor precum tratarea cataractei, transplantul de cornee sau repararea retinei, acidul hialuronic se administreaza cu scopul de a inlocui fluidele naturale, astfel incat ochiul sa ramana umed si hidratat. Un alt scot in care poate fi folosit este si in tratarea sindromului de ochi uscat.

Este util in vindecarea ranilor de la nivelul pielii – serul acid hialuronic este util si pentru tratarea arsurilor sau leziunilor, pentru ca regenereaza si cicatrizeaza pielea. Este recomandat in cazul arsurilor de nivelul II si III, cand leziunile nu sunt foarte extinse sau grave.

Este util in chirurgia otologica – serul acid hialuronic repara perforatiile de la nivelul membranei timpanului si accelereaza procesul de vindecare

Este util in tratarea problemelor respiratorii – specialistii au demonstrat faptul ca aerosolii pe baza de acid hialuronic pot trata hiperactivitatea bronsica la persoanele care sufera de astm sau bronhopneumopatie cronica obstructiva.

Serul acid hialuronic are beneficii bineineles si in cosmetica, domeniul in care este auzit cel mai adesea.

Pentru ca are niste beneficii miraculoase asupra pielii, serul acid hialuronic este unul dintre cele mai eficiente tratamente folosite in cosmetica:

Este util in hidratarea si mentinerea elasticitatii pielii – un lucru important de mentionat este ca folosirea in mod constant a serului acid hialuronic ajuta la hidratarea pielii si, totodata, ii ofera fermitate si elasticitate.

Este util in reducerea efectelor imbatranirii – pentru ca serul acid hialuronic este un foarte bun ajutor in mentinerea pielii ferme, este eficient in reducerea ridurilor si prevenirea efectelor imbatranirii.

Este util in prevenirea uscarii pielii – pentru ca serul acid hialuronic ca are rol hidratant, cremele cu acid hialuronic aplicate local previn uscarea pielii si mentin pielea hidratata si stralucitoare.

Este util in protejarea impotriva radicalilor liberi – serul acid hialuronic poate fi si un bun antioxidant, care are rolul de a proteja pielea impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.

Este util in remodelarea fetei – este important de mentionat si ca tratamentele care presupun injectarea cu acid hialuronic sunt folosite pentru remodelarea nasului, pometilor, barbiei, liniei maxilarului, dar sunt utile si in umplerea ridurilor, pentru reducerea efectelor imbatranirii.

Este util in augmentarea buzelor – situatia in care serul acid hialuronic este cel mai cunoscut, pentru ca  ofera volum si remodeleaza buzele.

Asadar, in cazul acesta, frumusetea si sanatatea au o legatura foarte puternica, legatura consolidata de acest ser acid hialuronic care nu numai ca intarzie imbatranirea, dar este folosit si in multiple scopuri medicinale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *