Azt mondják, a kevesebb több.

Ha az egyszerű és elegáns stílus híve vagy, és ezt a stílust szeretnéd megvalósítani az esküvődön, akkor választhatsz egyszerű és ízléses elemeket.

Az egyszerű esküvői meghívók kiválasztásához, amelyek megmutatják vendégeidnek az elegáns stílusodat, itt vannak a részletek, amelyeket szem előtt kell tartanod:

 

  • Korlátozd az esküvői meghívók színpalettáját

 

Amikor a különleges napon megjelenő színek kiválasztására kerül sor, a minimalizmus hangsúlyozásának egyik módja, hogy a lehetőségek korlátozásával tündököljön. Válassz két-három színt, amelyek az egész esküvői témát képviselik, a ruhától kezdve a virágdíszítésen át az esküvői meghívókig. Így az egyszerűség mellett stílusos és elegáns üzenetet közvetíthetsz.

Egy pillanatig se gondold, hogy unalmas vagy fantáziátlan lesz. Sok esküvői meghívó illik ebbe a mintába.

A legklasszikusabb paletták, amelyeket választhat, a fekete-fehér és esetleg egy tetszőleges színű akcentus. A nyári és tavaszi meghívókhoz a rózsaszín vagy a türkiz kontrasztos színeket használhatják, míg a téli esküvői meghívókhoz a sötétvörös vagy a sötétzöld árnyalatai illenek. Az interneten számos palettaválasztékot találhatsz a minimalista esküvődhöz.

  1. Ne vigyük túlzásba a betűtípust a modern esküvői meghívók szövegénél.

Több száz betűtípus közül választhat. És talán kísértésbe esel, hogy különböző betűtípusokat keverj és illessz össze az esküvői meghívó szövegéhez. De kérdezd meg magadtól, hogy tükrözik-e a minimalista stílusodat. Valószínűleg nem.

Valójában, ha egyszerű, elegáns esküvői meghívókat szeretnél készíteni, amelyek kiemelik a kifinomultságodat, válassz egy nagyszerű betűtípust a témádhoz, és ragaszkodj hozzá az összes esküvői kiegészítődnél.

Ez nem jelenti azt, hogy unalmas betűtípusoknál ragadjunk le. Választhatsz kurzív vagy elegáns stílust, amely kiemeli a stílusodat, de ne feledd, hogy az esküvői meghívóknak könnyen olvashatónak kell lenniük, hogy a vendégek észrevegyék a lényeges részleteket.

3.A meghívó szövegében csak az igényeket kell feltüntetni.

Kaptál már olyan esküvői meghívót, amely tele volt mindenféle felesleges részletekkel, és talán úgy érezted, mintha valami 18. századi írást olvasnál?

Ha egyszerű dolgokra vágysz, akkor valószínűleg nem ez a te meghívód.

Most, hogy közeleg az esküvőd, az egyszerűséget a gyakorlatban is megvalósíthatod azzal, hogy esküvői meghívódat mentesítsd a terhelt és értelmetlen mondatoktól. Ezáltal a meghívó szövege egyszerűsödik, és a vendégek számára sokkal könnyebben olvashatóvá válik.

Ezenkívül használhat közvetlen szövegeket is. Nem kell azt írni, hogy “kellemes társaságát várjuk”, ha egyszerűen csak annyit kell mondani, hogy “kérem, csatlakozzon hozzánk”.

  1. Egy kép 100 szónak felel meg a különleges esküvői meghívók esetében.

Ki ne hallotta volna már ezt a kifejezést? Ha elegáns esküvői meghívókról van szó, a tervezésbe fényképet vagy képet is be lehet illeszteni. Ha az eljegyzési fotók remekül sikerültek, jó ötlet lehet, hogy az esküvői meghívón is szerepeljenek.

Ha az esküvő helyszíne egy különleges hely, akkor választhatsz egy képet a háttérhez, hogy a vendégek kíváncsiak legyenek. A fényképek nagyszerűek lehetnek a tiszta, szellős kialakításhoz és a kívánt egyszerű stílushoz.

  1. Légy kreatív az esküvői meghívó borítékjával

Ez az egyik módja annak, hogy megmutasd az elegáns és egyszerű ízlésedet. A minimalista esztétika vagy a klasszikus kalligráfia ízléses stílust mutathat.

És ne feledd: az egyszerűség a végső elegancia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *