Atunci cand vrei sa adopti un regim de slabit pentru sanatatea ta trebuie sa te concentrezi foarte bine asupra ceea ce iti doresti sa faci si asupra sacrificiilor pe care esti dispus sa le faci.

Nu trebuie sa exagerezi insa cu resttrictiile. Trebuie doar sa fii concentrat asupra scopului tau si sa urmezi acel regim de slabit pas cu pas. Astfel, daca esti un mare pasionat de mancare fast food, poti renunta intr-o masura la acest tip de mancare, dar nu in totalitate, poti bea o limonada cu putin zahar in loc de un suc acidulat, sau poti manca paine neagra in loc de paine alba. Doar asa poate da randament un regim de slabit eficient.

Stabileste-ti telurile pentru acest regim de slabit

In primul rand trebuie sa-ti urmaresti greutatea. Un regim de slabit nu inseamna nimic daca nu este raportat la kilogramele pierdute si la perioada in care s-a realizat acest proces. Astfel, pentru a atinge scopul principal al unui regim de slabit, urmareste-ti greutatea si insista atunci cand consideri ca nu ai reusit sa dai jos toate kilogramele propuse.

Ai grija insa. Ramai concentrat asupra acestui regim de slabit, dar nu exagera. O exagerarea poate duce la pierderea masei musculare, pe langa kilogramele in plus. Scopul tau nu este insa acesta. Asadar, pastreaza-ti calmul, si urmeaza un regim de slabit car sa te satisfaca pe deplin.

De asemenea, propune-ti sa mananci mai incet. Acest lucru te poate ajuta la digestie si la stimularea metabolismului. Numai in acest fel vei reusi sa arzi grasimile suplimentare, atingand astfel scopul acestui regim de slabit.

Un alt tel poate fi acela al echilibrarii dietei tale. Un regim de slabit trebuie sa fie bazat pe un meniu variat, dar care sa nu includa mancaruri grase, sintetice, sau de orice alt tip care sa iti afecteze starea de sanatate, cum sunt acele produse pentru slabit sintetice. Totul trebuie sa fie natural la un regim de slabit care sa aiba efectul dorit.

Urmeaza un regim de slabit incepand de maine

Daca iti doresti cu adevarat sa scapi de kilogramele in plus, daca ai inceput sa fii stanjenit de aspectul tau, daca infatisarea ta nu te mai satisface deloc, atunci este timpul sa apelezi la un regim de slabit asupra caruia sa te concentrezi pentru a iti recapata silueta si implicit increderea in sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *