Sunt absolut sigura ca nu ai auzit de aceasta planta pana acum. In aceeasi situatie eram si eu pana sa citesc ingredientele continute de un produs de slabire si sa aflu ca de fapt Hoddia gorgonii este o planta cunoscuta de multi ani pe piata produselor dedicate curelor de slabire.

Ceea ce iti pot spune despre ea este ca in momentul in care a fost descoperita a fost considerata o planta minune ce va ajuta toate persoanele care vor sa se apuce de o cura de slabire. Originara din Africa de Sud si Namibia ea arata mai degraba ca un cactus, iar florile ei au miros dezgustator. Insa ceea ce este folosit pentru curele de slabire este un ingredient ce se extrage din tulpina ei zemoasa, el este numit P57. Ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa studieze efectul acestei plante in curele de slabire, au fost povestirile bastinasilor cum ca ei folosesc aceasta planta pentru a-si potoli foamea in timpul lungilor campanii de vanatoare, in care erau nevoiti sa se descurce zile intregi fara alta sursa de hrana. Intr-adevar s-a demonstrat ca acest ingredient poate potoli senzatia de foame. Astfel cercetatorii au hotarat ca va putea fi folosita ca si ingredient activ pentru adjuvantele dedicate curelor de slabire: pastile, prafuri, batoane etc.

Totul a inceput in anul 1977 cand aceasta substanta a fost recunoscuta pentru ingredientul sau activ P57. De atunci companii farmaceutice cunoscute precum Pfiser si Phytopharm au lucrat asupra acestei substante pentru a reusi sa produca pastile cu efecte eficiente in curele de slabire.

Hoodia gordonii a beneficiat in aceasta perioada de multa reclama in SUA si in acest moment pastilele ce contin extrasul P57 de hoodia sunt foarte bine vandute ca si pastile de slabit. Datorita acestei intense comercializari a fost chiar nevoie ca in anumite provincii ale Namibiei aceastei plante sa ii fie atribuit statutul de planta protejata pentru a nu fi total distrusa de culegatori.

Ceea ce toate studiile au aratat in mod cert este ca acest ingredient neutralizeaza si scade acidul gastric, iar astfel nevoia de mancare nu mai este la fel de puternic resimtita de organism, drept urmare si cantitatea de mancare sau numarul de mese zilnice pot scadea. Aceasta in mod clar are un efect direct asupra curelor de slabire.

La ce trebuie sa fii atenta, in momentul in care achizitionezi un produs cu continut de Hoodia gordonii, este ca acesta sa contina ingredientul activ P57, astfel incat pastila sa aiba intr-adevar efectul scontat. In mod cert P57 te va ajuta sa lupti eficient cu senzatia de foame. Deasemnea cele mai potrivite pastile sunt cele care vor contine si alte ingrediente care impreuna vor accentua efectul P57 in curele de slabire.

In Romania gasesti acest ingredient intr-o serie de produse pe care le comercializeaza in general magazinele cu profil naturist sau site-urile specializate in produse dedicate curelor de slabire. Un produs pe care l-am gasit pe internet ca fiind cel mai vandut este cel de la Slim&Fit, despre care poti citi mai multe pe pagina lor de internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *