Dieta fermierului a lui Dr. Oz se adreseaza celor ce duc un stil de viata cu cel asemanator fermierilor. Acest tip de persoane trebuie sa aiba parte de mai multe gustari intre mese si, este stiut faptul ca sunt mai predispusi la o serie de boli precum cancerul, sau Alzheimer.

In cele ce urmeaza va vom aduce la cunostinta o serie de alimente ce trebuie sa se regaseasca in permanenta in meniul unei persoane ce face parte din aceasta categorie. Astfel acestia trebuie sa consume cereale integrale, paine, legume, paste, oua, cereale, fasole, cartofi, fructe de padure, fructe de mare, si carne de pui. Intre mese pot lua gustari ce vor consta in nuci, branza, avocado, putina inghetata, ulei de masline, sau salata.

Alimentele pe care trebuie sa le evitati pentru a avea un stil de viata cat mai sanatos si pentru a scapa de kilogramele in plus sunt: untul, mezelurile, baconul, uleiurile hidrogenate, margarina, chipsurile de cartofi, si cartofii prajiti. Deci daca sunteti fermier, sau daca stiti ca aveti un stil de viata asemanator cu acesta, acestea sunt alimentele indicate pentru a fi consumate, sau pentru a fi evitate.

Dieta fermierului Dr. Oz a fost lansata in emisiunea acestuia pentru a veni in sprijinul persoanelor ce se lupta cu kilogramele in plus si nu au gasit inca solutia. Astfel daca vrei sa duci un stil de viata sanatos, nu neaparat sa slabesti, poti avea un meniu echilibrat bazat pe aceste alimente naturale, care nu iti vor pune sanatatea in pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *