Specialiştii în nutriţie susţin au găsit o soluţie pentru a slăbi până la cinci kilograme în numai trei zile. Această reţetă poate avea succes mai ales în cazul persoanelor care sunt obeze şi au un indice de masă corporală care depăşeşte 25

Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară se recomandă ca în prima zi masa să fie mai mult bazată pe legume, în a doua zi pe fructe, iar în ultima zi este indicat tonul. Potrivit experţilor, mişcarea este şi ea importantă. Aşa că renunţă la maşina personală şi fă puţină mişcare. Dacă mergi o staţie pe jos vei arde suficiente calorii cât un sfert de oră petrecut într-o sală de fitness. Dieta de trei zile îmbină alimente care accelerează tranzitul intestinal şi determină arderea grăsimilor din organism.

● Specialiştii în nutriţie recomandă în prima zi la micul dejun o ceaşcă de cafea neîndulcită, o jumătate de grapefruit şi o felie de pâine prăjită cu unt de alune. La prânz este indicat să consumaţi o conservă de ton cu o felie de pâine prăjită şi o ceaşcă de cafea fără zahăr. Cina este cea mai importantă masă, mai ales când vrei să scapi de kilogramele în plus. Astfel, specialiştii spun că în prima zi de dietă se poate consuma şi o bucată de piept de pui la grătar. De asemenea, se poate consuma o porţie de fasole verde sau o porţie de cartofi fierţi.

● În cea de-a doua zi , masa va fi bazată pe fructe. Astfel, la micul dejun se va mânca cel puţin o jumătate de grapefruit, la prânz o la salată de kiwi, portocală şi grapefruit, fructe bogate în vitamina C.
Nutriţioniştii spun că, chiar şi după numai două zile de dietă, organismul este sărac în carbohidraţi. Astfel că la cină este recomandată o porţie de orez fiert. Dieteticienii spun că orezul brun este indicat în orice cură de slăbit, pentru că este bogat în fibre şi sărac în grăsimi. 100 de grame de orez acoperă între 15 şi 20 la sută din nevoile zilnice reomandate de glucide. În acelaşi timp, această legumă conţine fibre benefice bunei funcţionări a sistemului digestiv, precum vitaminele B1, B3, B5. De asemenea, orezul conţine magneziu, fosfor şi potasiu, atât de necesare organismului uman.

● În a treia zi de regim s e recomandă la masa de dimineaţă un măr verde, 30 de grame de brânză şi o ceaşcă de cafea sau ceai verde neîndulcită. Prânzul trebuie să conţină un ou fiert tare, o felie de pâine prăjită, şi o ceaşcă de ceai negru. Ultima masă a zilei trebuie să fie bogată în legume uşor înăbuşite, la care se va adăuga 100 de grame de ton.
În cele trei zile consumul de lichide este extrem de important. Specialiştii recomandă cel puţin doi litri de apă.
Cu toate acestea, persoanele care doresc să urmeze o astfel de dietă trebuie să se adreseze unui medic nutriţionist, deoarece regimul este unul drastic şi poate afecta organismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *