Regimul acestei noi diete de slabit devine tot mai popular si se recomanda persoanelor care nu au destul timp la dispozitie pentru a face exercitii fizice sau pentru arespecta o alimentatie foarte stricta. Regimul acestei diete de slabit este 100% natural si nu are efecte secundare; in plus, este foarte bun pentru organism, pentru ca bananele imbunatatesc metabolismul si digestia.

Iata in ce consta meniul acestei diete de slabit cu banane:

Micul dejun

Pasul fundamental al acestei diete de slabit: consumati minim 1-3 banane, sau atatea de cate aveti nevoie pentru a va satura, apoi beti 1 pahar cu apa relativ calda (de temperatura camerei). Este important ca bananele sa fie proaspete, nu conservate, prajite sau inghetate..

Pranzul si cina

Intre pranz si cina puteti servi niste gustari mici, insa numai daca simtiti ca va este foame. Aceste 2 mese vor fi servite normal, fara a manca exagerat si fara a va satura de tot. Este interzis consumul de dulciurile si deserturile in timpul acestei diete de slabit. Este indicat ca cina sa fie servita intre orele 18:00 – 20:00.

Rolul apei in cadrul unei astfel de diete de slabit

Beti apa intre mesele principale, insa nu foarte multa, ci doar sorbind cate putin dintr-un pahar. Daca nu aveti o senzatie de foame intre mese, renuntati la gustari.

Un alt lucru important al acestei diete de slabit este durata somnului dumneavoastra. In timpul acestei diete de slabit se recomanda sa va puneti in pat si sa adormiti inainte de miezul noptii, deoarece un somn sanatos si intre orele potrivite impiedica depunerea grasimilor in timpul noptii.

Un regim alimentar bine stabilit, alaturi de programul acestei diete de slabit cu banane, va da cu siguranta rezultate bune. Preferabil ar fi ca regimul acestei diete de slabit sa se intinda pe o perioada de minim 2 saptamani, iar astfel efectele vor aparea destul de repede.

Cateva sfaturi de urmat in cadrul acestei diete de slabit

– toate mesele din timpul zilei trebuie sa fie servite in portii moderate, si in nici un caz exagerate;

– gustarile sau dulciurile este indicat sa le inlocuiti cu banane;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *