Reputatia pastilelor de slabit este una destul de controversata. E posibil sa ajungeti intr-un punct al curei de slabire in care veti observa ca nu ati mai pierdut niciun kilogram de ceva vreme si atunci va veti gandi la un stimulator sau adjuvant alimentare care sa accelereze arderea grasimilor acumulate. Ceea ce nu este in totalitate gresit, insa trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand alegeti pastilele de slabit potrivite.

Odata ce ati luat decizia de a apela la adjuvanti alimentari, va sfatuiesc sa vorbiti cu un medic nutritionist. Documentati-va in legatura cu aceste pastile si aveti grija la compozitie. Cel mai indicat ar fi alegeti pastilele de slabit 100% naturale, facute din plante. Totodata, ganditi-va bine ce rezultate va doriti in urma unui tratament cu adjuvanti alimentari. Si nu in ultimul rand urmati cura prescrisa de medicul nutritionist chiar daca rezultatele nu se vor vedea imediat.

Evitati pe cat posibil combinatiile de anorexigeni care sunt recunoscuti pentru lista lunga de efecte adverse printre care: hipertensiune pulmonara, depresii, stari nervoase, anxietate, halucinatii, psihoze si insomnii ce se regasesc de multe ori in diferite pastile de slabit. Foarte important este sa nu renuntati la regimul alimentar si nici la sport, nu veti putea slabi luand pastile de slabit si mancand haotic. In plus, sportul este recomandat indiferent de cate kilograme ai cu sau fara pastile de slabit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *