Cu cat te indepartezi mai mult de natura (alimentatie si miscare in aer liber) cu atat de greu poti ramane sau ajunge la greutatea normala.

Tu cat de mult te-ai indepartat de natura? Cate legume si fructe consumi si cat de des? Cat de multe alimente preparate simplu, in casa, cat mai aproape de starea lor naturala consumi?

Ce “distanta” este de la faina pe care o consumi pana la bobul recoltat si zdrobit in moara? Cat de des apelezi la plante ca remedii? Dar la pastile? Mai ai timp sau “chef” de miscare?

Raspunde acestor intrebari si vei constata ca nu poate fi foarte greu sa slabesti si sa-ti mentii greutatea daca te apropii de natura.

Alege o dieta sanatoasa, bazeaza-te pe ajutorul plantelor si ingrijeste-te de un program regulat de miscare in aer liber!

FAUNUS PLANT iti ofera o formula pentru slabit 100% naturala, blanda dar eficienta

Va reproduc mai jos cateva dialoguri dintr-o lunga discutie avuta cu domnul fitoterapeut Matei Valentin despre ceaiul si tinctura pentru obezitate si cura de slabire.

Revista de Slabit: Acum, cand stiinta, cerecetarile laborioase si de mare “finete” sunt sursa tuturor miracolelor, de ce dumneavoastra, domnule fitoterapeut Matei Valentin, aveti atata incredere in plante?

Fitoterapeut Matei Valentin – Faunus Plant: Pe langa faptul ca terapia cu ajutorul plantelor este o traditie de multe generatii in familia mea, “plantele mele” sunt, toate, cercetate si confirmate si de stiinta; stiinta pe care o numiti (zambeste intelegator) “sursa tuturor miracolelor”.

Revista de Slabit: Vorbind despre traditia fitoterapeutica a familiei dvs, m-am gandit: ce lunga istorie au plantele ca remedii in foarte, foarte multe afectiuni; Pentru ca, aici, vorbim despre slabire si mentinerea greutatii, as remarca faptul ca in trecut, neexistand problema surplusului de greutate, n-au existat nici utilizari ale plantelor pentru slabire si controlul greutatii. Sa intelegem ca plantele, ca remediu pentru slabire, nu au o asa lunga istorie?

Fitoterapeut Matei Valentin – Faunus Plant: Ba da! Beneficiile plantelor pentru slabire si controlul greutatii, chiar daca nu erau urmarite/recunoscute functionau si in trecut dar, datorita faptului ca obezitatea a devenit o situatie din ce in ce mai des-intalnita, am dorit sa obtinem un tratament natural 100%, care nu numai ca da rezultate in reducerea greutatii, dar si echilibreaza functiile corpului, eliminand toxinele din organism.

Aceasta formula a fost obtinuta de-alungul multor ani de imbunatatiri a formulei initiale, in acest proces, un rol determinant avandu-l feedbackul obtinut de la clientii care au folosit aceste produse, precum si experienta si daruirea noastra in aceasta activitate.

De exemplu, fiecare planta din aceasta formula indeplineste un anumit rol bine definit in obtinerea unor rezultate cat mai benefice. De exemplu, o sa va prezint, pe scurt, rolul unor cateva din plantele care intra in compozitia ceaiului si a tincturii pentru cura de slabit:

  • Afinul: are un rol important in reducerea glicemiei, fiind bine-cunoscut faptul ca persoanele supraponderale sunt predispuse diabetului zaharat.;
  • Socul: este un usor diuretic, eliminand surplusul de apa din organism, reduce pofta de mancare si, in acelasi timp, este un foarte bun detoxifiant;
  • Ienuparul: favorizeaza arderile anabolice, dizolva grasimile;
  • Crusinul: imbunatateste circulatia, fiind un bun adjuvant in eliminarea celulitei;
  • Urzica: un bun vitaminizant, remineralizeaza si echilibreaza sistemul imunitar, un bun detoxifiant;
  • Papadia: are rolul de a catifela pielea, aducand aportul necesar de vitamine si minerale;

Cam astea ar fi actiunile principale ale ceaiului si a tincturii, celelalte plante avand rolul de a completa proprietatile enuntate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *