Despre yoga am tot vorbit, dupa cum bine stim poate lua multe forme de miscare benefice atat pentru cei care doresc sa slabeasca cat si pentru cei care vor sa se mentina in forma. Aero yoga este ultima nouatate in domeniu, un tip de sport care imbina miscarile de yoga cu cele de fitness special create pentru a te antrena atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

Aero yoga contine notiuni de Natha Yoga, Ayurveda, anatomie, fizioterapie, sanatate, nutritie si aromoterapie.  De asemenea, este formata dintr-o varietate larga de miscari si pozitii atent studiate si concepute care ofera beneficii multiple: de la body-building pana la recuperari si fizioterapie. Miscarile de aero yoga sunt practicate cu ajutorul unui leagan special facut pentru acest sport si care ajuta practicantii sa sfideze gravitatea in timpul sedintelor. Toate miscarile sunt facute in aer ceea ce face ca efortul fizic solicitat sa nu se simta la fel de mult ca in cazul altor sporturi.

Sedintele de aero yoga ajuta la mentinerea unui tonus ridicat si la eliberarea tensiunilor acumulate din cauza stresului. Miscarile necesita concentrare si gasirea in permanenta a echilibrului atat fizic cat si mental. Intregul corp este pus la treaba, iar fiecare miscare necesita coordonare si precizie. Aero yoga se adreseaza tuturor celor care isi doresc o metoda neconventionala de a slabi si de a duce o viata sanatoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *