Exista destul de multe moduri care sa va ajute sa castigati bani insa mai intai trebuie sa observati care sunt atuu-rile pe care le detineti ca sa incepeti a va croi drum spre succes fara prea mari eforturi. Pentru multi dintre noi, salariul este principala sursa de venit insa poate nu este suficient pentru stilul de viata pe care il ducem. Sunt cateva idei care  va pot ajuta sa faceti bani in plus. Desi unele solutii prezentate mai jos pot fi doar temporare, pot fi un mod de a castiga bani rapid pe cand altele reprezinta o investitie pe termen lung.

  • Puteti incepe prin a vinde obiectele de care nu mai aveti nevoie pe diverse site-uri de anunturi. Puteti alege fie obiecte mici cum ar fi gadgeturile, baterii externe, fie mai mari precum mobila, obiecte de colectie. Cu siguranta aveti prin casa obiecte care nu va mai sunt necesare si care pentru cineva ar putea fi un ajutor. Nu strica absolut deloc sa va detasati de ele din moment ce numai aduna praf pe ele.
  • Ati putea deveni sofer pentru Uber/Taxify. In cazul in care eveti timp mort ori daca doriti sa conduceti dupa munca pentru a face un ban in plus, solutia aceasta poate fi una dintre cele mai bune. In cazul in care veti conduce undeva la 8 ore pe zi puteti avea pe luna salarii cuprinse intre 3000 si 4000 de lei ceea ce este destul de bine.
  • Alta varianta este sa inchiriati o camera pe AirBnB. Daca detineti o camera in plus, o puteti inchiria pe AirBnB pentru ca venitul dumneavoastra sa creasca. Nu aveti de facut prea mult effort in acest sens ci doar sa va asigurati ca acea camera pe care doriti sa o dati spre inchiriere este curata si arata destul de bine.
  • baniAti putea sa administrezi conturi de social media ale unor busness-uri mici deoarece nu toate companiile mici au timp si bani pentru a-si administra cum trebuie conturile de social media (Facebook, Instagram, Twitter). In acest mod le vei da si lor o mana de ajutor si vei castiga ceva bani in plus.
  • O varianta buna este si sa castigati bani pe Fiverr. Cum oricine dintre noi este bun la ceva, abilitatile pe care le detineti ar putea fi monetizate pe site-uri precum Fiverr unde va puteti oferi serviciile contracost.
  • Puteti cauta un job part time cum ar fi un job videochat Constanta. In acest mod vei avea un venit suplimentar iar sumele la care poti ajunge pot deveni din ce in ce mai mari.
  • Ar fi bine si sa realizati un curs online pe platforme precum Udemy sau Teachable insa depinde de cat timp sunteti dispusi sa investiti in asta. Castigurile pot fi destul de mari.
  • In cazul in cate ati vazut persoane cu 3-4 caini in lesa e bine sa stiti ca acea persoana castiga bani pimbandu-se cu cainii altora. Daca ideea asta va pare a fi si considerati ca v-ar placea un astfel de job, merita sa incercati.
  • Daca iubiti copiii si aveti cunostinte cat de cat despre modul cum acestia trebuie ingrijiti ati putea incerca un job de babysitter. Nu trebuie sa fiti o persoana care va enervati usor, deci rabdarea trebuie sa se afle printre principalele calitati ale dumneavoastra.
  • O buna idee este si sa reduceti cheltuielile. Uneori, pentru a putea castiga ceva bani in plus este necesar sa va gestionati cat mai bine veniturile si sa reduceti chetuielile. Observati timp de o luna pe ce se duc banii apoi incepeti sa taiati cheltuielile pe care le faceti inutil.Cu siguranata, fara sa va dati seama cheltuiti sume de bani pe diverse nimicuri iar daca stati sa le adunati o perioada mai mare de timp, de exemplu o luna, aceste nimicuri vor ajunge sa reprezinte o parte destul de semnificativa ca valoare din bugetul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *