Mobila este cea care defineste utilitatea unei camere, asa ca atunci cand alegi mobila pentru dormitor tine cont de stilul pe care il vrei, de spatiul pe care il ai la dispozitie si nu in ultimul rand de personalitatea ta.

Cand alegi mobila pentru domitor trebuie sa iei in calcul si cat de luminoasa este incaperea (mobila inchisa nu se potriveste in camerele mci si intunecoase), de calitatea si culoarea podelelor si de cat de mare este nevoia de a adauga spatii de depozitare.

Un alt pas important atunci cand alegi mobila pentru dormitor este sa te decizi asupra unui stil: clasic, modern sau minimalist. Nu uita ca dormitorul este un spatiu de odihna si relaxare.

Prin urmare, acest spatiu nu trebuie sa fie niciodata prea incarcat, astfel ca este ideal daca te limitezi la cat mai putine piese de mobilier si doar la cele care sunt cu adevarat functionale.

O canapea extensibila de import din Germania poate fi solutia ideala pentru o camera frumoasa.

canapea extensibilaAcorda maxima atentie patului pentru ca este piesa de rezistenta atunci cand alegi mobila pentru dormitor. Stabileste daca iti poti permite, din punct de vedere al spatiului, un pat de mijloc sau trebuie sa lipesti patul de perete si organizeaza camera in functie de acest detaliu.

Urmatorul obiect pe lista cand alegi mobila pentru dormitor este dulapul sau alte spatii de depozitare. Daca nu ai nevoie de un dulap de haine alege o comoda joasa cu sertare pentru lenjerie si maruntisuri. Dar daca ai nevoie de un dulap de haine cea mai buna solutie este sa-i aloci un perete intreg. Este un truc bun pentru ca te ajuta sa castigi spatiu. Mergi pe ideea unui dulapt inalt, care sa acopere un perete intreg, dar mai ingust, cu usi culisante si alege o piesa de mobilier cat mai apropiata de culoarea peretelui. MobelHaus este alegerea perfecta pentru casa ta!

In felul acesta o sa para mai mic si nu o sa incomodeze vizual incaparea. Tine cont de faptul ca mobila poate face un dormitor mic sa para mare.

Atunci cand alegi mobila pentru domitor este esentiala culoarea dominanta din camera, culoarea complementara si modul in care se asociaza acestea cu mobila si podelele.

Solutiile moderne pentru usi si sertare permit deschiderea acestora doar prin simpla atingere. In cazul sertarelor, poti opta pentru sisteme servo-drive care permit deschiderea cu o usoara atingere a frontului cu mana, soldul, genunchiul sau piciorul. Este recomandata folosirea amortizarii integrate pentru inchiderea lina si silentioasa.

In cazul usilor, se pot folosi mecanisme aventos care permit deschiderea usoara, pastrarea pozitiei dorite si inchiderea silentioasa.

Scapa de bataile de cap si nu te gandi prea mult la aceste aspecte, lasa-te pe mana specialistilor si vei vedea ca vei ajunge acolo unde ti-ai dorit fara prea mari eforturi. Totul este bine cand se termina cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *