Cu siguranta ati mai auzit despre persoane care au slabit cu supa de varza. Este foarte adevarat, iar mai mult de atat, acum este mult mai simplu sa slabesti cu supa de varza!

De ce este mai simplu? Deoarece, acum supa de varza o poti gasi si sub forma de capsule, care au fost concepute tocmai a veni in ajutorul persoanelor care nu au timpul necesar pentru prepararea supei de varza. Aceste capsule se numesc Cabbage Forte si sunt considerate niste capsule foarte eficente tocmai pentru rapiditatea cu care au slabit acele persoane care le-au folosit.

Capsula Cabbage Forte este 100% naturala, nu are miros neplacut si este usor de folosit, nu cum este prepararea supei, care necesita timp mult in prepararea ei. De aceea expertii s-au gandit la aceasta metoda, sub aspectul capsulelor “supa in capsula”.

Cu Cabbage Forte poti ajunge in timp record, o persoana supla, la fel cum ai ajunge daca ai fi mancat zilnic dupa de varza, care a facut furori si in randul vedetelor. Imaginai-va ca intr-o singura capsula, este echivalentul a patru castroane de supa de varza.

Nu prezinta niciun risc in folosirea acestor capsule, insa de recomandat este a cere sfatul medicului, inainte de folosirea lor.

2 thoughts on “Slabeste sanatos cu supa de varza!

  1. vreau fosrte mult,sa slabesc am 60 de kl si vreau sa slabesc foarte mult si in plus ca sunt mika am 12 ani sii,,eu incerc sa slabesc prin alergare dimineata 10 ture geno flectiuni de 10 ori pasa alergator de 30 de ori si incerc de o sapatamana si vreau sa mai incerc cat mai multe zile ,,…de la 60 de kl la 12 ani vreau sa ajung la 48 de kl sau 45 cam asa si dupa daca merge o sa mai incerc tot asa! trebuie sa mancati ceva dimineata,de exemplu o felie de paine cu margarina sau ceva si o cana de ceai sau laptea!!,sa mancati ceva,maxim la ora 8:30 si dupa ce mancati o gustare dimineata va inbracati bine va luati o sticla de apa si dati 10 ture de fuga prin curte,sau la ce locuiti prin curte sau daca stati la bloc pe a fara,si apoi 10 geno flectiuni,,si pas alergator de 10 ori dupa ce ati terminat fie care tura beti cate o gura de apa atat dupa ce ati terminat puteti merge in casa si va odicniti putiin,,!….la ora 12:30 cand este pranzul puteti manca ce aveti dvsde axemplu ciorba,mazare ori ce manacare puteti manca la pranaz la 12:30,,,….dar nu mult doar o farfurie atat si seara pe la ora 5,6 manacati un fruct mere banane portocale mandarine,ori ce fruct…..si daca o sa pastrati aceasta reteta de manacare,alergare! asa fac si eu cum vam zis dvs.,,si dupa daca vreti sa pastrati reteta o sa slabiti va zic eu,,,eu am so pastrez ca sa slabeste 5 kl sa zicem iti trebuie aproape un an,dar merita fie care minut dar cine vrea sa urmeze reteta sami zica prin trun,mesaj daca vreti sa urmati reteta,,,,,,eu va urez o cale placuta sa slabiti si multumesc la cei care ma asculta …………… VA MULTUMESK!!!!!!!…

  2. deci ati incercat remedile mele,,,eu am sa ma ocup mai mult de slabit deci va multumec mul la cei care ma mai asculta,,eu o sa va zic cat ma multe remediiii!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *