CumSlabesc.org

Diete, retete si alte metode eficiente de slabit

aprilie 2nd, 2011

Cum sa slabesti urmand o dieta total dezechilibrata

Retete culinare, by kaddy.

Regimul alimentar cunoscut drept dieta Atkins se bazează pe consumul de alimente grase fără niciun fel de restricţie. Această dietă promovează consumul de proteine de origine animală, în detrimentul mineralelor şi vitaminelor. Persoanele care urmează această cură trebuie să scadă şi să crească controlat cantităţile de carbohidraţi din alimentaţia zilnică. În clasa alimentelor care au un aport mare de carbohidraţi se numără toate produsele de patiserie, pâinea, pastele făinoase, precum şi toate fructele şi legumele care au conţinut ridicat de zahăr. În acelaşi timp, consumul de băuturi carbogazoase şi dulciuri va fi limitat drastic şi chiar exclus. Medicii nutriţionişti precizează că dieta Atkins este un regim alimentar total dezechilibrat. Această cură promite o scădere drastică în greutate în numai două-trei săptămâni. Masa corporală scade procentual cu indici cuprinşi între 3,5% şi 8%.

Sunt patru etape care trebuie parcurse în regimul alimentar impus de această dietă. Astfel, etapa de inducere ţine două săptămâni, în care consumul de carbohidraţi trebuie redus la 20 de grame pe zi. În acest fel se induce corpului o stare în care acesta este forţat să ardă grăsimile.

În a doua etapă se urmăreşte creşterea cantităţii de carbohidraţi cu câte 5 grame în fiecare săptămână. Carbohidraţi se acumulează din fructe şi legume mâncate în stare proaspătă. Când au mai rămas doar 2-3 kilograme de pierdut începe a treia fază, moment în care raţia de carbohidraţi va creşte până când organismul a pierdut şi puţinele kilograme în plus.

Etapa a patra, denumită şi faza de menţinere, are scopul de a păstra greutatea în limitele normale. Acest lucru se face urmărind în permanenţă cantitatea de carbohidraţi ingerată.
Nutriţioniştii avertizează că acest regim poate afecta activitatea cardiovasculară, poate distruge funcţiile ficatului şi pot apărea probleme cu glandele seboreice.


Back Top

Acai verde Acai verde. Acai verde pret Acai verde administrare Alimentatie alimentatie sanatoasa calorii cat costa pastile de slabit cu varza cum slabesc cum slabesc cu Acai verde cum slabesc cu Slimero Forte cura cu Acai verde Cure de Slabire dieta dieta Dukan Diete si Sanatate ficatei in sos picant FORUM kilograme miscare Miscare natural Noutati obezitate organismul pastile de slabit cu varza pastile de slabit cu varza pret pastile de slabit Slimero Forte Pastreaza silueta reactii adverse regim slabire Reteta Dukan Retete culinare Retete Dukan sanatate slabeste slabeste cu Acai verde slabeste cu Slimero Forte slabeste sanatos slabire Slimero Forte Slimero Forte capsule de slabit subiect suplimente zahar zaharoza

Responses to “Cum sa slabesti urmand o dieta total dezechilibrata”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *