success

Daca pasiunea nu exista, in mod clar rata de reusita este foarte mica. Aproape inexistenta, deci ar fi bine sa va indreptati atentia catre lucrurile care va plac, si care va fac implinita.

Dar… ce este de fapt o femeie de succes? In ce mod poti spune despre o persoana ca este de succes? In functie de gen, succcesul este diferit? Si…in final, ce este succesul de aproape toata lumea si-l doreste?  Cu siguranta tuturor le trec prin minte aceste intrebari cand se gandesc la succes ca un simplu concept, ca si semnificatie.

Daca este sa semanam succesul ca fiind un punct al vietii pe care oricine dintre noi tinde sa il patrunda, in acest caz, o femeie de succes este o femeie cu o cariera frumoasa, fie intr-un studio videochat constanta, fie in alt mediu, o femeie cu o familie implinita, o mama buna, o sotie intelegatoare, o prietena de nadejde si o fiica pe care orice parinte si-o doreste. O femeie capabila sa impleteasca toate aceste caracteristici este cu desavarsire o femeie de succes. Ideal ar fi ca toate acestev aspecte sa se poate imbina intre ele intr-un mod special astfel incat sa se poate si completa.

successFemeia de succces nu poate fi catalogata ca fiind o femeie oarecare, dar, acest lucru nu inseamna ca doar unele femei pot ajunde la acest statut. Absolut orice femeie poate sa devina o femeie de succes iar daca detine un loc de munca videochat, succesul este destul de aproape. Sansele pentru toae femeile sunt egale, depinde insa de fiecare in parte cum stie sa isi foloseasca atuurile   si cum sa exploateze acest lucru iar intr-un timp util sa ajunga la cele mai bune rezultate. Nu exista un prototip sau un tipar dupa care o femeia sa poate sa  fie catalogata ca fiind o femeie de succes. In schimb, exista o atitudine potrivita ce ii permite unei femei sa fie situata in clasa acelor femei de succes.

Femeia de succes este cu adevarat pasionata de ceea ce face. Se spune ca „placerea muncii aduce perfectiunea acesteia” si cu siguranta asa este. Ganditi-va cum ar trece timpul daca nu am munci, sua cum ar fi sa faceti ceva ce va place si sa transformati acel lucru in activitate profesionala care sa va aduca cat mai multe satisfactii. Femeile de succes, practic nu simt niciodata ca muncesc, ele nu simt niciodata ca onosesc facand acel lucru ce le place. Isi iubesc activitatea si totul ele fac din pasiune. Daca acesta pasiune nu exista rata de a reusi  este foarte mic.

In mod clar, o femeie de succes se casatoreste fie cu un barbat potrivit, fie nu se casatoreste deloc. Cum printre caracteristicile unei femei de succces se numara familia, femeia trebuie sa isi aleaga cu maxima atentia partenerul care sa stea langa ea o viata intreaga. Acesta trebuie sa o sustina mereu si sa o inspire, sa o incurajeze pentru a putea merge mai departe si trebuie sa o determine sa se simta libera ca sa poate face tot ceea ce isi doreste. Nu poate fi numita o femeie de succes acea  femeie al carei partener nu este langa ea atunci cand are nevoie si nu o  sustine atunci cand trebuie.

Intotdeauna o femeie de succes este dispusa sa isi asume riscuri si stie exact cand trebuie sa o faca, si cum, bineinteles. Aceste lucruri o pot dezvolta in cariera extrem de mult. Esecul nu  o poate opri din drumul ei sprea succes, aceasta invata din greseli si mereg mai departe, pe scena succesului se urca esec cu esec.

Pentru a fi o femeie de succes aceasta nu trebuie sa creada in perfectiune. Deseori, atunci cand avem asteptari mult prea mari de la anumite persoane, ori de la anumite situatii, sa traim o dezamagire ce ne duce la momente de nefericire, momente neplacute. Toate trebuie sa decurga asa cum femeia si-a propus insa, fiind vorba de cei de langa noi nu trebuie sa ne asteptam la acelasi lucru deoarece se poare realiza destul de greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *