gresie

Renovarea casei tale este un proces lung, obositor si costisitor de cele mai multe ori. Atunci cand te decizi sa schimbi fata casei tale, renovarea trebuie facuta urmand cativa pasi exacti pentru a fi sigur ca o faci in cel mai scurt si mai eficient mod. Vom vorbi despre cei 5 pasi ai renovarii de care trebuie sa tii cont pentru a-ti usura munca si a fi linistit.

  1. Alege ce anume vrei sa schimbi

gresiePoate vrei sa schimbi tapetul unei camere, acea plinta sau gresie de Italia din Suceava sau faianta in baie sau poate vrei sa zugravesti, sa darami un perete sau chiar sa reamenajezi toata casa. Este important sa ai o imagine clara a ce anume vrei sa faci.

  1. Care este bugetul?

Inainte de a te apuca de renovare trebuie sa stii ce buget ai si cat esti dispus sa investesti in casa ta. De asemenea, poti stabili si un fond de urgenta in care poti intra pentru a cumpara sau plati lucruri care nu apareau in planul initial. Odata ce stii cat ai disponibil, poti incepe sa suni la firme pentru o oferta de pret sau te poti interesa in familie si prin prieteni cat costa ce vrei tu sa faci.

  1. NDAU

NDAU vine de la “nevoie, dorinta, acceptare, ura” adica trebuie sa stii ce ai nevoie exact, ce iti doresti si nu este neaparat necesar, ce esti dispus sa accepti si ce urasti iremediabil. Atunci cand stii ce vrei exact de la cei care iti vor renova casa sau de la tine insuti poti incepe sa iti cauti materialele sau meseriasul, echipa de meseriasi. De exemplu ai vrea sa schimbi gresia cu o gresie de Italia din Suceava de care ai auzit la prieteni, dar daca nu se poate accepti si altceva sau ai accepta astuparea unui geam pentru crearea altuia intr-un perete care este mai luminat pe dinafara. Vei descoperi ce materiale iti trebuie, dar si ce mobila este necesara pentru aceasta schimbare.

  1. Alegerea meseriasilor

Un meserias se poate descurca daca ii dai o lucrare mica si timp destul, dar pentru o lucrare mar care trebuie terminata in scurt timp mai bine alegi o echipa de profesionisti care stiu ce fac si se misca foarte repede. Astfel vei avea o data clara de terminare a lucrarii, o garantie si un buget fix. Este important sa sondezi piata si sa alegi ce echipa iti ofera cel mai bun pret la cele mai inalte servicii.

  1. Ce poti face tu?

Daca esti de obicei un om curios si indemanatic, cu siguranta ca te-ai gandit deja ca unele lucruri minore le poti face tu fara sa mai dai bani altuia. De exemplu, poti decoji tapetul sau elibera camera pentru zugraveala noua, poti schimba o priza sau instala o lustra noua. Daca esti o persoana care lucreaza in domeniu iti poti vopsi singur casa cu vopsea lavabila, poti schimba plina de gresie de Suceava sau poti monta noua gresie de Italia din Suceava in baie. Depinde doar de tine ce stii si ce vrei sa faci.

Atunci cand stii sa iti faci planul si te organizezi ca la carte, totul devine mai usor, iar renovarea este o placere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *