manichiura bucuresti

Mainile vor fi intotdeauna oglinda ingrijirii tale, iar o manichiura ingrijita si corespunzatoare este mereu apreciata.

Zilnic mainile noastre sunt in vizorul altor oameni si ale altora in vizorul nostru. Vom aprecia tot timpul niste unghii si niste maini frumoase, demne de a fi sarutate si stranse iubitor.

Unghiile sunt la fel de importante ca pielea mainilor. Trebuie hidratate corespunzator deoarece acestea se pot deteriora si vor capata un aspect neplacut. Uleiul de ricin este unul dintre cele mai bune remedii pentru unghii, avand un efect hidratant pentru cuticule si suprafata acesteia din cauza vitaminei E pe care o contine.

Protejeaza-ti unghiile de infectiile fungice folosind manusi de bucatarie atunci cand esti prinsa in treburile casnice si usuca-ti tot timpul mainile dupa ce le-ai tinut mult timp in apa deoarece acestea vor fi ferite de agentii nocivi din produsele de curatenie. De asemenea, asa se procedeaza si cu picioarele, de exemplu, la piscina, va fi necesar sa va uscati inainte de a incalta pantofii, pastrarea umezelii afectand sanatatea unghiei.

Cuticulele dau de obicei batai de cap din cauza ca se pot rupe, franjura sau intari excesiv. Nu este recomandata taierea acestora ci impingerea lor, de preferat cu un bat special din lemn, pentru a preveni taieturile care pot afecta unghia.

Nu-ti neglija picioarele si ai grija la incaltamintea pe care o porti pentru ca poate afecta grav bunul aspect al pedichiurii. Pantofii care retin umezeala sau care au un material foarte rigid in zona unghiilor nu sunt recomandati deoarece cele mai multe infectii ale unghiei se fac la cele de la picioare.

manichiura bucurestiDaca nu esti adepta unei manichiuri colorate, foloseste un lac protector pentru unghii si evita substantele alcoolice de indepartare a acestuia pentru ca in timp vor afecta unghia intr-un mod negativ.

Desigur, ingrijirea este pe planul superior pentru femei si cu siguranta vor apela la manichiura si pedichiura in sectorul 2 pentru culoare, ingrijire, tratamente si infrumusetarea mainilor de catre specialisti.

Mainile frumoase au niste unghii pe masura personalitatii. Incredibil, dar forma unghiei este o cale de cunoastere a persoanei. Fie ele stilleto, migdalate, rotunde sau patrate, femeile vor fi la fel de diferite ca ele. De obicei unghiile stilleto sunt un model sexy si provocator, deci cu siguranta femeia care le poarta este una pasionala si provocatoare. Femeile care isi poarta unghiile rotunde sunt mai romantice, clasice si charismatice, in timp ce acelea cu unghiile patrate sunt sigure pe ele, puternice.

Forma degetelor si grosimea acestora ne pot impiedica sa avem diferite tipuri de manichiuri deoarece va aparea un efect vizual deranjant si nimeni nu isi doreste asta.

De asemenea, si culorile folosite trebuie sa fie in concordanta cu forma unghiei. Unghiile lungi si ovale pot fi colorate mai extravagant, in timp ce cele mai late, patrate sunt preferate in culori uni si deschise. Acestea sunt sfaturile pe care ni le dau specialistii, insa nu este o greseala atat de mare sa alegem o nuanta foarte colorata de oja, dar totusi sa existe putina atentie la detalii.

Nu va speriati daca unghiile dumneavoastra par a fi fara forma sau par a nu arata bine cu nicio culoare pe ele. Daca vii la manichiura si pedichiura in sectorul 2 vei gasi modelul de manichiura care ti se potriveste si de ce nu, o vei putea asorta cu o pedichiura in aceeasi nuanta, pentru un look perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *