seor

Inceputurile nu sunt niciodata usoare in afaceri, nici macar pentru profesionisti. Atunci cand vrem sa facem afacerea noastra cunoscuta lumii este destul de dificil sa face asta fara o baza solida de cunostinte. Tocmai de aceea cei mai intelepti oameni de afaceri fac unul din urmatoarele doua lucruri: fie invata tot ce se poate despre cum sa se promoveze singuri si despre toate dedesubturile campaniilor de promovare de succes pentru a le pune singuri in practica, fie lasa profesionistii sa se descurce pentru el. In cel de-al doilea caz, afaceristul va pune la dispozitia profesionistilor toate informatiile de care primii au nevoie pentru ca intreaga campanie de promovare sa se oglindeasca in valorile companiei.

Desi poate fi dificil la prima vedere, tocmai de aceea este mai bine sa apelam la profesionistii. Ei au mai facut campanii de promovare si pentru altii, drept urmare sti exact procedurile prin care trebuie sa treaca, ce informatii pot folosi si ce imagine poate fi promovata in piata romaneasca.

Oricum ar fi, fie ca alegi sa iti coordonezi singur campania de promovare, fie ca angajezi pe cineva sa o faca, primul lucru de care vei avea nevoie este o prezentare video.

seorExista mai multe tipuri de prezentari video: prezentarea video animata, prezentare video reala, prezentare video  pentru servicii sau pentru companie.

In functie de profilul companiei tale, poti alege sa faci una sau mai multe astfel de prezentari.daca serviciile pe care le oferi tu sunt noi pe piata, atunci poate fi util sa le faci o introducere, pentru ca potentialii clienti sa stie la ce sa se astepte atunci cand solicita serviciile tale.

Ori poate intregul profil al companiei este unul deosebit si vrei sa atragi privirile tuturor. Atunci ai nevoie de o prezentare video care sa spuna lumii despre tine si afacerea ta. Este important ca oamenii sa stie la ce sa se astepte inainte sa te contracteze.

Daca vrei sa prezinti beneficii sau avantaje pe care tu le ai in fata concurentei tale directe, atunci poti folosi personaje animate. Uneori acestea pot atrage mai multe priviri decat persoanele reale, dar asta depinde si de domeniul in care lucrezi. Daca, spre exemplu ai o firma de servicii, atunci este recomandat sa folosesti personaje animate.

In schimb, daca firma ta este producatoare, atunci ia—ti o camera de filmat si mergi in sectia de productie. Lasa angajatii sa vorbeasca pentru tine, in timp ce isi fac treaba. In felul acesta clientii vor castiga mai multa incredere in tine si vor fi inclinati sa te retina atunci cand vor trebui sa alege anumite produse.

Totul se rezuma la impactul asupra clientilor. Trebuie sa fii memorabil, altfel nu ai nicio sansa. Este important sa fii usor de retinut, iar daca o prezentare video te poate ajuta sa ramai in mintea clientilor, atunci ce mai astepti? Fie pune-te pe treaba, fie angajeaza pe cineva ca sa creeze o prezentare pentru tine. foloseste-te de toate canalele disponibile pentru a ajunge la cat mai multi oameni intr-un timp cat mai scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *