Ca sa slabesti sanatos si nici sa nu mai pui la loc kilogramele pierdute, trebuie sa tii cont de cateva reguli de baza. AFLA ce trebuie sa faci CA SA SLABESTI SANATOS! 

Fructele sunt foarte sanatoase, dupa cum bine stiti, insa ca sa consumati in asa fel incat sa si slabiti, sunt si aici cateva reguli: NU SE AMESTECA FRUCTELE INTRE ELE! Este voie sa fie amestecate intre ele, decat daca sunt stoarse si obtinut suc din ele. DE RETINUT : Fructele se mananca inainte de masa, cu O ORA sau la minim 3 ore dupa masa, in cazul in care n-ati consumat proteine si la 4 ore dupa, daca  masa servita a avut proteine.

Un alt lucru foarte important este: NU se amesteca proteinele cu carbohidratii: carnea, oua sau branza/cascavalul (proteine) cu fainoase, cartofi, fasole sau orez (carbohidrati). Este voie sa mancati carne cu legume sau branza/cascaval cu legume (morcovi, salata, vinete, castraveti etc.)

Deasemenea, nu este bine a se amesteca proteinele intre ele: carnea cu branza sau lapte/cascaval.

Carnea este de preferat, cea alba (peste, pui, curcan) eventual din alte locuri decat de la supermarket, care este plina de hormoni si antibiotic.

ALTA REGULA DE BAZA!!!! Nu se mananca dupa ora 19:00!!! Daca este neaparat se pot manca doar struguri sau vara, pepeni, iar bauturile carbogazoase INTERZISE!  Apa minerala INTERZISA !

OBLIGATORIU minim 2 litri de apa plata pe zi,sau sucuri din fructe stoarse.

La intrebarea CUM SA SLABESC, respecta ACESTE REGULI , cu sfintenie si vei slabi cu siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *